Πετροπόλεμος και χημικά σε κόντρες στη Βάρκιζα

Πετροπόλεμος και χημικά σε κόντρες στη Βάρκιζα

Η λεωφόρος Αθηνών - Σουνίου έμεινε για αρκετή ώρα κλειστή μετά από εκτεταμένα επεισόδια με προσαγωγές

Είναι ίσως τα πλέον σοβαρά επεισόδια που έχουν σημειωθεί κατά τη διάρκεια επέμβασης της Τροχαίας για να σταματήσουν αυτοσχέδιοι αγώνες και κόντρες, αυτή την φορά στην Βάρκιζα και συγκεκριμένα στη συμβολή της Λ. Ποσειδώνος με την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν η Τροχαία Ελληνικού με τη συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ, πραγματοποίησε επέμβαση στο σημείο για να αποτρέψει αυτοσχέδιους αγώνες και κόντρες που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Μάλιστα, το κάλεσμα για τις κόντρες είχε γίνει μέσω διαδικτύου και ήταν περίπου 400 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο. Κάποιοι άρχισαν να πετούν πέτρες και φωτοβολίδες εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια που σύντομα πήραν έκταση και χρειάστηκε να κλείσει για τουλάχιστον μία ώρα η Λ. Σουνίου.

Από το σημείο, η Αστυνομία πραγματοποίησε 30 προσαγωγές που έγιναν όλες συλλήψεις, ενώ δύο αστυνομικοί των ΜΑΤ τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα