Πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο το αρραβωνιασμένο ζευγάρι

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο το αρραβωνιασμένο ζευγάρι
creta post

Δύο νέα παιδιά που ετοιμάζονταν να παντρευτούν περιλαμβάνονται στα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Κρήτη

Ο Χρήστος και η Μαίρη, 23 και 22 χρόνων αντίστοιχα, πέρασαν τις γιορτές μαζί με τις οικογένειές τους στην Κρήτη, έχοντας μόλις αρραβωνιαστεί. Μια εκδρομή στα Χανιά στάθηκε η αφορμή για ένα πολύνεκρο τροχαίο που τους κόστισε τη ζωή, όπως και στην μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν στα φοιτητικά έδρανα και είχαν αποφασίσει παρά το νεαρό της ηλικίας τους να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους, έχοντας τις ευχές των γονιών τους.

Οι φετινές γιορτές θα ήταν ξεχωριστές για όλους χάρη στην απόφαση των παιδιών να παντρευτούν. Οι γονείς της Μαίρης, που καταγόταν από την Τήλο, ταξίδεψαν ως την Κρήτη, μαζί και με την μικρότερη – μόλις 15 ετών κόρη τους – για να γνωρίσουν την οικογένεια του Χρήστου που καταγόταν από τη Χερσόνησο.

Την Τετάρτη, οι δύο οικογένειες πήγαν εκδρομή μέχρι τα Χανιά και το μεσημέρι πήραν το δρόμο της επιστροφής, μοιρασμένοι σε δύο αυτοκίνητα. Στο πρώτο βρίσκονταν οι γονείς του Χρήστου και στο δεύτερο το μελλόνυμφο ζευγάρι στις μπροστινές θέσεις και πίσω οι γονείς και η αδελφή της.

Γύρω στις τρεις το μεσημέρι και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ένα τρομακτικό τροχαίο έδωσε το πιο οδυνηρό τέλος στην ευτυχία των δύο οικογενειών. Το μελλόνυμφο ζευγάρι, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ λίγο αργότερα κατέληξε και η μητέρα της Μαίρης. Μάχη για τη ζωή του δίνει και ο πατέρας της, ενώ από το τροχαίο που σμπαράλιασε τα δύο αυτοκίνητα τραυματίστηκε και η 15χρονη αδελφή της. Τραυματίες και οι γονείς του Χρηστού, που είδαν μπρος στα μάτια τους να εκτυλίσσεται η απίστευτη τραγωδία.

Απολογισμός τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες, με το αδικοχαμένο ζευγάρι να μη χωρίζει ούτε στο θάνατο.

creta post

cretapost

Πηγή φωτό: creta post, βίντεο: neakriti

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα