Σκουμπούρης: Ως το τέλος Μαΐου θα κλείσουν οι μπάρες σε όλους τους σταθμούς του μετρό

Σκουμπούρης: Ως το τέλος Μαΐου θα κλείσουν οι μπάρες σε όλους τους σταθμούς του μετρό
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης Eurokinissi

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, είπε πως τα έσοδα του Οργανισμού από τα την χρήση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών τα έσοδα έχουν αυξηθεί

Ως το τέλος του Μαΐου θα κλείσουν οι μπάρες σε όλους τους σταθμούς του Μετρό.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ, Ιωάννη Σκουμπούρη, ο οποίος μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 από την χρήση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών τα έσοδα έχουν αυξηθεί το τελευταίο δίμηνο. Ο ΟΑΣΑ έχει ήδη έχει διεκπεραιώσει περισσότερες από 140.000 αιτήσεις ηλεκτρονικών καρτών ανέργων και ΑμεΑ με τις οποίες τα τμήματα αυτά του πληθυσμού μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν στην Αθήνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, από τις 141.291 εγκεκριμένες αιτήσεις (115.922 ανέργων και 25.369 ΑμεΑ), το δικαίωμα του δωρεάν κομίστρου έχει φορτιστεί, από τους δικαιούχους, σε 134.835 κάρτες (110.231 ανέργων και 24.604 ΑμεΑ), με τη διαδικασία να εξελίσσεται ομαλά και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Μέσα στο σχεδιασμό για τη βελτίωση των μεταφορών στην Αττική είναι η αγορά 100 νέων λεωφορείων, ενώ έχουν ήδη εξασφαλιστεί ανταλλακτικά για τα παλαιά οχήματα αξίας 7 εκατ. ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα