Σοβαρός τραυματισμός δημοτικής αστυνομικού από ‘κόντρες’ στην Αργυρούπολη

Σοβαρός τραυματισμός δημοτικής αστυνομικού από ‘κόντρες’ στην Αργυρούπολη

Η νεαρή γυναίκα συνόδευε παιδιά στο δημοτικό κολυμβητήριο. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

«Μάχη» για τη ζωή της «δίνει» Δημοτική Αστυνομικός του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα, το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιουλίου.

Μάχη για τη ζωή της δίνει 31χρονη δημοτική αστυνομικός εργαζόμενη στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, εν ώρα υπηρεσίας.  Η 31χρονη δημοτική αστυνομικός όταν συνέβη το ατύχημα, στεκόταν στο πεζοδρόμιο στο ύψος του κολυμβητηρίου στην οδό Κύπρου στην Αργυρούπολη στο ρεύμα προς Βούλα και σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr βρισκόταν στο σημείο εκείνο καθώς δίπλα λειτουργεί χώρος του δήμου για καλοκαιρινές δραστηριότητες των παιδιών της περιοχής.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ατύχημα εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα τα οποία φέρεται να να είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στην οδό Κύπρου. Το ένα από τα δύο οχήματα έχασε τον έλεγχο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, ξήλωσε τα κολωνάκια και, σύμφωνα με μαρτυρίες, παρέσυρε την άτυχη αστυνομικό τουλάχιστον δέκα μέτρα.

Η άτυχη γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και κατόπιν στον Ευαγγελισμό όπου χειρουργήθηκε και οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή της.  Οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων, ηλικίας μεταξύ 20 και 25 ετών, συνελήφθησαν από άντρες της Τροχαίας Ελληνικού και κρατούνται.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα