Μητσοτάκης: Έρχεται δημόσια πλατφόρμα για τα έργα στις Περιφέρειες

Διαβάζεται σε 1'
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση με τους περιφερειάρχες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση με τους περιφερειάρχες Eurokinissi

Ετοιμάζεται δημόσια πλατφόρμα για τα έργα τα οποία ολοκληρώνονται, υλοποιούνται και σχεδιάζονται σε κάθε περιφέρεια, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός – “Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα”.

«Προχωράμε στην αναπτυξιακή μας στρατηγική για όλη τη χώρα» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισήγησή του, στη συνάντηση με τους περιφερειάρχες, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης.

«Μαζί θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση όλων των έργων της Περιφέρειας. Προχωράμε στην μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. «Θα ενεργοποιήσουμε τις επόμενες εβδομάδες, μία δημόσια πλατφόρμα που θα είναι προσβάσιμη σε κάθε πολίτη, όπου θα παρέχεται μία πιο λεπτομερής ενημέρωση για τα έργα τα οποία ολοκληρώνονται, υλοποιούνται και σχεδιάζονται σε κάθε περιφέρεια» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Είναι ευκαιρία να δημιουργήσουμε μία συνεκτική περιφερειακή πολιτική. Δεν θέλουμε να πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο». Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για όλους και θέλω να κρατήσουμε αυτό το επίπεδο της ουσιαστικής συνεργασίας», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στους Περιφερειάρχες.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα