Ταινία η ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Ταινία η ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Ταινία για την ζωή του μεγάλου πολιτικού και την αγάπη του για την φύση και το περιβάλλον, προανήγγειλε από τα Χανιά η κόρη του και αντιπρόεδρος του ιδρύματος "Κωνσταντίνου Μητσοτάκη", Αλεξάνδρα

Την δημιουργία ταινίας-ντοκιμαντέρ για την ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ανακοίνωσε κόρη του εκκλιπόντος πολιτικού Αλεξάνδρα, η οποία είναι και αντιπρόεδρος του Ιδρύματος που φέρει το όνομα του κρητικού πολιτικού.

Όπως είπε η κ. Μητσοτάκη στο πλαίσιο συνάντησής της με τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βαμβούκα, το ντοκιμαντέρ θα εστιάζει στην αγάπη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την φύση και το περιβάλλον, ενώ εξέφρασε και την ελπίδα της η ταινία να είναι έτοιμη ώστε να προβληθεί στις 18 Οκτωβρίου 2018, στην επέτειο, δηλαδή, των 100 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου πολιτικού άνδρα.

Ο δήμαρχος Χανίων από τη μεριά του, είπε ότι οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου που αποτελεί το όραμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στα Λευκά Όρη  είναι σε καλό δρόμο, ενώ έκανε λόγο και για την ονοματοδοσία στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε δρόμο των Χανίων, λέγοντας ότι γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ένα τμήμα που θα πάρει το όνομα του μεγάλου πολιτικού.

Στη συνάντηση συμμετείχε και το μέλος του Ιδρύματος, Κυριάκος Βιρβιδάκης που είπε πως είχε συζητήσει με τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τις περιβαλλοντικές σκέψεις του και έτσι οι σκέψεις αυτές πρέπει να γίνουν πράξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα