Τροχαίο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση: Τον έλεγχο του αυτοκινήτου έχασε ο οδηγός

Τροχαίο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση: Τον έλεγχο του αυτοκινήτου έχασε ο οδηγός
Τροχαίο σημειώθηκε στη Μεταμόρφωση, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο. Eurokinissi

Στο Νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος και φρουρούμενος ο 44χρονος οδηγός που έπεσε στην στάση του λεωφορείου-Παραμένει σε κατάσταση σοκ και δεν είναι ακόμη σε θέση να καταθέσει-Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής εμπλοκή άλλου οχήματος

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε 20 λεπτά μετά τις 8 το πρωί επί της οδού Παπανδρέου 119 στην Μεταμόρφωση, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας 44χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στο οποίο επέβαινε και η 9χρονη κόρη του και κυριολεκτικά καρφώθηκε στην στάση του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν 73χρονο άντρα που περνούσε από το σημείο και τον παρέσυρε και να τραυματίσει ελαφρά έναν 78χρονο που ανέμενε στο παγκάκι της στάσης.

Στο σημείο ακολούθησε πανδαιμόνιο. Ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου Αλβανικής καταγωγής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου παραμένει φρουρούμενος και σε κατάσταση σοκ, όπως επίσης ο ηλικιωμένος που τραυματίστηκε ελαφρά, του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και αποχώρησε. Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε και ο 78χρονος που έχασε την ζωή του. Ελαφρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και η 9χρονη κόρη του οδηγού του αυτοκινήτου, που εκείνη την ώρα την πήγαινε στο σχολείο της.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα δεν έχει προκύψει εμπλοκή άλλου οχήματος, η τέτοια μαρτυρία στην Τροχαία, ωστόσο δεν έχει ληφθεί ακόμα κατάθεση από τον ίδιο τον οδηγό που ενεπλάκη στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, καθώς παραμένει σε σοκ και φέρεται να έχει πει μόνο πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Εξετάζεται σοβαρά η πιθανότητα να είχε αναπτυχθεί όχι υπερβολική ταχύτητα, αλλά ταχύτητα ανώτερη από αυτή που επιτρεπόταν για το σημείο. Ούτε ο ηλικιωμένος που τραυματίστηκε ελαφρά όμως φέρεται να έκανε λόγο για άλλο όχημα ή να αντιλήφθηκε τις συνθήκες του δυστυχήματος. Σε κάθε περίπτωση είναι νωρίς βεβαίως και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για παν ενδεχόμενο θα ζητηθεί ωστόσο πραγματογνωμοσύνη, αφού το αυτοκίνητο του 44χρονου φέρει χτυπήματα στην αριστερή πλευρά και θα εξεταστεί αν ήταν παλιότερα ή συνέβησαν από προηγηθείσα σύγκρουση ή εάν υπήρξε κάποια αιφνίδια μηχανική βλάβη που να επηρέασε δραματικά την αντίδραση του οδηγού, θα εξεταστεί η κατάσταση των ελαστικών του, των φρένων του κλπ., αν και στο σημείο δεν εντοπίστηκαν σημεία αιφνίδιας πέδησης ή πλαγιολίσθησης.

Πρόσθετα, δόθηκε εντολή να ληφθούν δείγματα αίματος και ούρων από τον οδηγό στο Νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί αν τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών, κάτι για το οποίο εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον, δεν έδωσε την εντύπωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα