Διαψεύδει τα περί παιδοφιλίας ο ακροδεξιός Μίλoς Γιαννόπουλος

Διαψεύδει τα περί παιδοφιλίας ο ακροδεξιός Μίλoς Γιαννόπουλος

Βίντεο εμφανίζει τον ένθερμο υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ να τάσσεται υπέρ της παιδοφιλίας, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Τι απαντά ο ίδιος

Σφοδρές αντιδράσεις ακόμη και μεταξύ των συντηρητικών κύκλων στην Αμερική έχει προκαλέσει ο ακροδεξιός Μίλoς Γιαννόπουλος, γνωστός για τον αγώνα που έδωσε υπέρ της εκλογής του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καθώς βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο τον εμφανίζει να τάσσεται υπέρ της παιδοφιλίας.

Συγκεκριμένα σε ένα βίντεο  στο οποίο ο  Γιαννόπουλος, κλήθηκε να σχολιάσει τους Εβραίους, τη σεξουαλική συναίνεση, το βιασμό και την ομοφυλοφιλία φέρεται μέσα σε όλα, να πρότεινε τα νερά αγόρια που βρίσκονται σε ηλικία ώστε να συνάψουν σχέση να συνευρίσκονται πρώτα με πιο ηλικιωμένους άνδρες οι οποίοι θα βοηθήσουν τα αγόρια “να ανακαλύψουν τον εαυτό τους”, όπως χαρακτηριστικά είπε. Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα τον εαυτό του και τη σχέση που είχε με έναν καθολικό ιερέα όταν εκείνος ήταν έφηβος.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από συντηρητικό μάλιστα blog και το σάλο που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ομοϊδεάτες συντηρητικούς του Γιαννόπουλου να αντιδρούν έντονα, την ώρα που εκείνος είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδριο της συντηρητικής Ένωσης, τον αναγκάστηκε να προβεί σε διευκρινήσεις ,λέγοντας πως το βίντεο υπέστη “επιλεκτική επεξεργασία”.

“Αυτό που είπα εγώ είναι ότι υπάρχουν σχέσεις μεταξύ μεγαλύτερων ανδρών και νεαρών ομοφυλόφιλων που μπορούν να βοηθήσουν έναν νέο άνδρα να ξεφύγει από την πιεστική κατάσταση της έλλειψης κατανόησης και υποστήριξης στο ίδιο του το σπίτι. Αυτό κάθε ομοφυλόφιλος άνδρας το γνωρίζει” έγραψε στο Facebook, υπογραμμίζοντας ακόμη πως δεν αναφερόταν σε αγόρια της προεφηβικής ηλικίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα