Η Καινούργιου ζήτησε on air συγγνώμη στη Μαλέσκου – Ο λόγος και η αντίδρασή της

Διαβάζεται σε 2'
Η Καινούργιου ζήτησε on air συγγνώμη στη Μαλέσκου – Ο λόγος και η αντίδρασή της

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Κατερίνα Καινούργιου στην Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ήταν καλεσμένη της στη “Super Katerina”. Ο διάλογός τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Super Katerina” στον Alpha, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (26/04) η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση και το νέο project που έχει αναλάβει, το reality show “Tv Queen” που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στο Open.

Στην αρχή της συνέντευξης, η οικοδέσποινα θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, για μία κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους το 2021, όταν η Μαλέσκου παρουσίαζε το “Love it” στον ΣΚΑΙ.

Υπενθυμίζεται ότι τότε, η παρεξήγηση ξεκίνησε όταν η Καινούργιου μετέδωσε ένα ρεπορτάζ, βάσει του οποίου η εκπομπή της Μαλέσκου ή θα κοβόταν ή θα άλλαζε ζώνη, με εκείνη να της απαντά on air.

Ο διάλογος Καινούργιου – Μαλέσκου

Κάτι είχε γίνει μεταξύ μας. Έλεγα το πρωί στα παιδιά στο καμαρίνι πόσο χαίρομαι που θα είσαι η σημερινή μας καλεσμένη, και ότι επικοινωνούμε και στα social και μου λέει ο κομμωτής μου, “καλά, δεν έχετε τσακωθεί;” και λέω, “εγώ;”. Μετά το θυμήθηκα. Κάτι είχα πει εγώ, σου ζητάω συγγνώμη είπε, αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου κι έπειτα ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

Μαλέσκου: Είναι στο παρελθόν όλα αυτά.

Καινούργιου: Το ξέρω και είχαμε μιλήσει μετά.

Μαλέσκου: Δεν το συζητώ. Αυτά έχουν κλείσει. Είναι πραγματικά κομμάτια που δεν τα θυμάμαι καν. Ό,τι δεν έχει αξία, καλό είναι να τα αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε.

Καινούργιου: Απλά, επειδή μου αρέσει να ζητάω συγγνώμη όταν έχω κάνει κάποιο λάθος, και πολλές φορές πάνω στον αυθορμητισμό σου μπορείς να κάνεις κάποιο λάθος, σου είχα ζητήσει και τότε συγγνώμη.

Μαλέσκου: Έχει κλειδώσει αυτό, έχει κλείσει. Ξέρω τι άνθρωπος είσαι, σε έχω καταλάβει πόσο αυθόρμητη και αυθεντική είσαι. Οπότε δε χρειάζεται να πούμε κάτι… Σε εκτιμώ, σε αγαπώ, σε παρακολουθώ, βλέπω όλη την πορεία σου και ειλικρινά δε χρειάζεται να πούμε κάτι για τα παλιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα