Ιερέας χαστούκισε μωρό που δεν σταματούσε να κλαίει σε βάφτιση

Ιερέας χαστούκισε μωρό που δεν σταματούσε να κλαίει σε βάφτιση
Ιερέας... χαστούκισε μωρό σε βαφτίσια

Κάποιος μπέρδεψε τη βάφτιση με... εξορκισμό. Ένας "θερμόαιμος" ιερέας στη Γαλλία χαστούκισε ένα μωρό που δεν σταματούσε να κλαίει την ώρα που το βάφτιζε, κάνοντας - όπως ήταν επόμενο - έξαλλους τους γονείς του.

Είθισται πολλά μωρά να κλαίνε στη βάφτισή τους. Είναι μια στιγμή που τις περισσότερες φορές αντιμετωπίζεται με τρυφερότητα, χιούμορ, γέλια ή απλή συγκατάβαση από ιερείς, γονείς, νονούς και καλεσμένους, μέχρι να ολοκληρωθεί το ιερό μυστήριο. Υπάρχει όμως ένας ιερέας που αποφάσισε να καταφύγει σε ένα πιο “δραστικό” μέτρο, δημιουργώντας μια από τις πιο αποτρόπαιες και αποκρουστικές εικόνες που έχουμε δει: Χαστούκισε το μωράκι που βάφτιζε, αφού αυτό δεν σταμάταγε να κλαίει!

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, που όπως είναι επόμενο έγινε viral. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό που και πότε καταγράφηκε το συμβάν, από τις φωνές που ακούγονται είναι προφανές ότι πρόκειται για γαλλόφωνη χώρα.

Στο βίντεο παρακολουθούμε το μωράκι στην αγκαλιά του ιερέα να μην σταματάει να κλαίει. Αυτός κάποια στιγμή χάνει τη ψυχραιμία του, του λέει εμφανώς εκνευρισμένος υψώνοντας τη φωνή του “πρέπει να ηρεμήσεις, ηρέμησε!” και του ρίχνει με δύναμη ένα χαστούκι με το αριστερό του χέρι.

Η αρχική αντίδραση των συγγενών και των νονών που βρίσκονται γύρω αντανακλά το αρχικό σοκ απέναντι στο απαράδεκτο αυτό θέαμα. Το μωρό όπως ήταν επόμενο αρχίζει να κλαίει πιο δυνατά και ο ιερέας του ζητά πιο επιτακτικά να ηρεμήσει. Είναι η στιγμή που μια γυναίκα παρεμβαίνει βάζοντας το χέρι της ανάμεσα στον ιερέα και το μωρό, ενός ένας νεαρός άνδρας – πιθανότατα ο πατέρας – εμφανώς εκνευρισμένος πια διακόπτει το μυστήριο αρπάζοντας το παιδί από τα χέρια του ιερέα – τιμωρού…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα