Ο Μπρους που έγινε Κέιτλιν. Ο πατριός της Kim Kardashian έγινε γυναίκα και φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο περιοδικού

default image

Yπήρξε ολυμπιονίκης με τα χρώματα της Αμερικής, κέρδισε χρυσό μετάλλιο το 1976 στο Δέκαθλο, παντρεύτηκε τη μητέρα των αδερφών Καρντάσιαν και σήμερα ζητά από τον κόσμο να την αποκαλεί Κέιτλιν

O Μπρους Τζένερ αποτελούσε για δεκαετίες έναν θρύλο των σπορ, με εξαιρετικές επιδόσεις στο Δέκαθλο, όπου και αναδείχτηκε σε χρυσό ολυμπιονίκη το 1976, έχοντας για μια τετραετία και το παγκόσμιο ρεκόρ. Τα χρόνια πέρασαν και ο Μπρους που αποτέλεσε μάλιστα και σύμβολο του σεξ, με ημίγυμνες φωτογραφήσεις σε lifestyle περιοδικά και συνεντεύξεις, παντρεύτηκε τη δαιμόνια Kris Jenner, με την οποία και απέκτησε δύο παιδιά. Η Jenner είναι η μητέρα των διάσημων σε όλο τον κόσμο Καρντάσιαν, τις οποίες και αποφάσισε να κάνει ριάλιτι και έτσι όλη η οικογένεια θησαύρισε.

 

Μετά από 24 χρόνια γάμου, το ζευγάρι χώρισε και οι φήμες για την επιθυμία του πρώην ολυμπιονίκη να αλλάξει φύλο έδιναν και έπαιρναν. Ώσπου πριν από μερικούς μήνες βγήκε στην αμερικανική τηλεόραση και επιβεβαίωσε αυτή του την ανάγκη, αλλά και ότι είχε ήδη ξεκινήσει σε ηλικία 65 πλέον ετών αγωγή για αλλαγή φύλου. Μέχρι να γίνει αυτό, απαιτούσε από όλους να του απευθύνονται ως άντρα, παρά το γεγονός πως η ορμονοθεραπεία του είχε ήδη χαρίσει πλούσιο στήθος και τον είχε απαλλάξει από το δασύτριχο στήθος που τόσο επιδείκνυε στο παρελθόν.

 

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair, το οποίο και φιλοξενούσε τον Μπρους, ο οποίος από τούδε και στο εξής, όπως αναγράφεται και στο εξώφυλλο, ζητούσε από τον κόσμο να τον αποκαλεί “Κέιτλιν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα