Σύμβουλος Τραμπ: Δεν χρειάζεστε εμβόλια όταν έχετε τον Ιησού

Σύμβουλος Τραμπ: Δεν χρειάζεστε εμβόλια όταν έχετε τον Ιησού

Η τηλε-ευαγγελίστρια κάλεσε τους πιστούς να επαναλαμβάνουν: "δεν θα πάθω ποτέ γρίπη", προκειμένου να μην αρρωστήσουν

Η τηλε-ευαγγελίστρια Γκλόρια Κόπλαντ, που μαζί με τον σύζυγό της έχει ιδρύσει την Ενορία Κένεθ Κόπλαντ στο Τέξας και διετέλεσε σύμβουλος του Τραμπ κατά την προεκλογική περίοδο, κάλεσε τους πιστούς να “Εμβολιαστούν με τον λόγο του Θεού”

Τη στιγμή που επαγγελματίες και αξιωματούχοι στον τομέα της Υγείας παροτρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν κατά της γρίπης, σε μία περίοδο που συνοδεύεται από μεγάλη εξάπλωσή της, η Κόπλαντ ανακοίνωσε στους πιστούς ότι η πίστη στον Χριστό είναι το μόνο που χρειάζονται.

“Ακούστε, δεν είναι σε έξαρση ο ιός της γρίπης”, εμφανίζεται να λέω σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. “Μην πιστεύετε όποιον σας απειλεί λέγοντας ‘όλοι κολλάνε γρίπη’. Εμείς έχουμε κάνει ήδη το εμβόλιό μας: Κουβάλησε την αρρώστια μας και τα νοσήματά μας. Σε αυτό βασιζόμαστε”.

Όπως είπε, οι πιστοί που δεν έχουν γρίπη, μπορούν να αποφύγουν την μόλυνση από τον ιό επαναλαμβάνοντας: “Δεν θα πάθω γρίπη. Δεν θα πάθω γρίπη”.

Για όσους είναι ήδη άρρωστοι, προσέφερε μια προσευχή:

“Γρίπη, σε διατάζω να φύγεις μακριά από τους ανθρώπους. Ο Ιησούς μας έδωσε το εμβόλιο της γρίπης. Μας λύτρωσε από την κατάρα της γρίπης και εμείς δεχτήκαμε και γιατρευτήκαμε από την προσφορά του. Αμήν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα