Βρετανία: Θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας, η εισβολέας στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ

Βρετανία: Θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας, η εισβολέας στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ
FILE - In this Friday, July 21, 2017 file photo Britain's Prince William, second left, and his wife Kate, the Duchess of Cambridge, second right, and their children, Prince George, left, and Princess Charlotte, right are on their way to board a plane in Hamburg, Germany. Kensington Palace says Prince William and his wife, the Duchess of Cambridge, are expecting their third child. The announcement released in a statement Monday Sept. 4, 2017 says the queen is delighted by the news. ( Christian Charisius/Pool Photo via AP, File) AP

Η 40χρονη συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Τι δήλωσε η μητέρα της

Η γυναίκα που συνελήφθη αυτήν την εβδομάδα καθώς επιχείρησε να εισβάλει στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ στο Λονδίνο είναι απλά μεγάλη θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας, υποστήριξε η μητέρα της την Παρασκευή, σε δηλώσεις που έκανε στη βρετανική εφημερίδα Sun.

Η 40χρονη γυναίκα, που παρουσιάζεται ως πρακτική θεραπεύτρια, συνελήφθη την Τετάρτη αφού κατάφερε να διεισδύσει δύο φορές στις εγκαταστάσεις του περίοπτου ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου St Thomas’s Battersea.

Η Λουίζ Τσάντρι αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία που υποπτευόταν ότι η γυναίκα ήταν διαρρήκτρια.

«Δεν θα έκανε ποτέ κακό στον Τζορτζ. Απλά αγαπάει τη βασιλική οικογένεια και τα παιδιά» δήλωσε η μητέρα της Ρόνα Κρόουφορντ στη Sun.

Η Κρόουφορντ πρόσθεσε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και τα παιδιά τους Τζορτζ και Σάρλοτ «αντιπροσωπεύουν την ιδανική οικογένεια που εκείνη θα ήθελε να αποκτήσει», ενώ σημείωσε ότι η εμμονή της είναι ανάλογη με εκείνη που οι Βρετανοί θα μπορούσαν να νιώθουν για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που σκοτώθηκε το 1997.

«Είναι ένα παραμύθι, μια μαγεία» τόνισε η Βρετανίδα.

Η Τσάντρι πρόσφατα πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της έπειτα από 6 χρόνια γάμου και δεν έχει αποκτήσει παιδιά.

Μετά τη σύλληψή της η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι προχωρά στην επενεξέταση των μέτρων ασφαλείας στο σχολικό συγκρότημα St Thomas’s Battersea, όπου το ετήσιο κόστος φοίτησης ανέρχεται σε 18.000 λίρες (19.600 ευρώ).

Ο Τζορτζ, ηλικίας 4 ετών, τρίτος στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, επέστρεψε στα θρανία την 7 Σεπτεμβρίου.

(Φωτό: Christian Charisius/Pool Photo via AP, File)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα