Drake: Πυροβόλησαν τον φρουρό ασφαλείας του – Ο ρόλος του Kendrick Lamar

Διαβάζεται σε 2'
Drake
Drake Photo by Arthur Mola/Invision/AP, File

Άγριες διαστάσεις παίρνει η “μουσική κόντρα” Drake και Kendrick Lamar, καθώς ο φρουρός ασφαλείας του πρώτου δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από την έπαυλη του ράπερ στο Τορόντο.

Εκτός ελέγχου φαίνεται να βρίσκεται η διαμάχη του Drake με τον Kendrick Lamar, με το τελευταίο περιστατικό να δείχνει πως η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει.

Μετά από μία σειρά από diss tracks, που αποτελούν μέρος μίας κόντρας που κρατά αρκετά χρόνια, ένας φρουρός ασφαλείας του Drake τραυματίστηκε από πυροβολισμούς στην έπαυλη του ράπερ στο Τορόντο, λίγες ημέρες αφότου ο Kendrick Lamar χρησιμοποίησε μια εικόνα του πολυτελούς ακινήτου στο εξώφυλλο του νέου του τραγουδιού εναντίον του ράπερ.

Σύμφωνα με τον Independent, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν γύρω στις 2 π.μ. ώρα Ελλάδος τα ξημερώματα της Τρίτης στην πολυτελή κατοικία Park Lane Circle του ράπερ στη γειτονιά Bridle Path του Καναδά.

Η αστυνομία του Τορόντο δήλωσε ότι ο φρουρός ασφαλείας στεκόταν έξω από τις πύλες μπροστά από το ακίνητο όταν πυροβολήθηκε από άγνωστο δράστη.

Ένας ύποπτος διέφυγε με όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες που ανήρτησε η Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο στο X.

Ο φρουρός ασφαλείας, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, έφερε τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος και δεν είχε τις αισθήσεις του όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, όπως ανέφερε η αστυνομία. Δεν είναι σαφές αν ο Drake βρισκόταν εντός του σπιτιού εκείνη τη στιγμή.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά αφότου ο Lamar έβαλε ως εξώφυλλο στο νέο diss track εναντίον του ράπερ, μία φωτογραφία του σπιτιού του, με τους οπαδούς του Lamar να χρησιμοποιούν το Google Maps για να μετονομάσουν τμήματα της γειτονιάς του Drake με το όνομα του Lamar.

Σε μία από τις “καρφίτσες” του Google Maps, οι οπαδοί έγραψαν “kendrickownsdrake”, ενώ άλλα κοντινά σπίτια μετονομάστηκαν σε “CertifiedKidLover“, “Kendrick’s Pool” και “ChildMOE-lester“, σαφείς αναφορές στους ισχυρισμούς του Lamar πως ο Drake έχει συνάψει σχέσεις με ανήλικα κορίτσια.

Η διαμάχη μεταξύ των δύο αστέρων ξεκίνησε πριν από ένα μήνα, όταν ο Lamar επιτέθηκε στον Καναδό ράπερ και τον J Cole στο τραγούδι του “First Person Shooter”.

Ο Drake “απάντησε” κατηγορώντας τον Lamar για ενδοοικογενειακή βία με τον ίδιο να κατηγορεί τον συνάδελφό του πως έχει μία κρυφή κόρη.

Σε ένα άλλο τραγούδι με τίτλο, “Not Like Us”, ο ράπερ αποκαλεί τον Drake “πιστοποιημένο παιδόφιλο” και κάνει πολλαπλές αναφορές για υποτιθέμενες σχέσεις με νεότερες γυναίκες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα