Μην χάσετε το Έθνος του Σαββατοκύριακου. Μαζί ο Β’ τόμος της ελληνικής μυθολογίας από τη σειρά ‘Μυθολογίες του Κόσμου’ του National Geographic

Μην χάσετε το Έθνος του Σαββατοκύριακου. Μαζί ο Β’ τόμος της ελληνικής μυθολογίας από τη σειρά ‘Μυθολογίες του Κόσμου’ του National Geographic

Τα πέντε νέα «όπλα» στον "πόλεμο" κατά της διαφθοράς, αποκαλύπτει σήμερα το "Έθνος". Ακόμη, τα βίντεο των απαγωγέων του Λεμπιδάκη και η υπόθεση Παντελίδη. Στο Ένθετο "Πολιτισμός" συνέντευξη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και του Γκόραν Μπρέγκοβιτς

Διαβάστε στο Έθνος του Σαββατοκύριακου 14/10 – 15/10:

-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΠΑ: Τα κρίσιμα 24ωρα του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ ενόψει της επίσημης συνάντησης με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ: «Ο νέος φορέας δεν πρέπει να είναι Βαβέλ» δηλώνει σε συνέντευξή του στο Εθνος ο Νίκος Ανδρουλάκης.

-ΑΡΠΑΓΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ: Τα βίντεο της φρίκης και τα αινιγματικά μηνύματα των απαγωγέων φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «ΕΘΝΟΣ».

-ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΟΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ : Τα πέντε νέα «όπλα» στη φαρέτρα της κυβέρνησης που θα χρησιμοποιηθούν άμεσα στον «πόλεμο» κατά της διαφθοράς, αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος».

-ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ: Αγωγές προς αρκετές κατευθύνσεις αναμένεται να «φύγουν» το επόμενο διάστημα από τα γραφεία των δικηγόρων της Φρόσως Κυριακού και της Μίνας Αρναούτη μετά την αρχειοθέτηση της μήνυσης που είχε υποβάλλει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη σε βάρος τους.

-ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Τρίποντο στην… Silicon Valley έβαλε ο γνωστός μπασκετμπολίστας, Λάζαρος Παπαδόπουλος. Η ιδέα του να δημιουργήσει στην Ελλάδα μια διαδικτυακή πλατφόρμα, την Athlenda, για νέους μπασκετμπολίστες απ’ όλο τον κόσμο, βρήκε θερμή ανταπόκριση από επενδυτές της Μέκκας της τεχνολογίας.

-ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: Το Δημόσιο αναμένεται να προχωρήσει σε εκδόσεις ομολόγων 7ετούς και 10ετούς διάρκειας και όχι 3ετούς. Την αρχιτεκτονική της επιστροφής στις αγορές παρουσιάζει το ΕΘΝΟΣ

-ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: Ο ένας, δεξιός. Ο άλλος, ακροδεξιός. Ο ένας, δεν τελείωσε ποτέ τη Νομική. Ο άλλος, οδοντεχνίτης. Και οι δύο, τρομακτικοί. Οι Σεμπάστιαν Κουρτς και Χάινς Κρίστιαν Στράχε, ηγέτες του δεξιού Λαϊκού Κόμματος και του ακροδεξιού Κόμματος της Ελευθερίας αντίστοιχα, αναμένεται να σαρώσουν στις αυστριακές εκλογές της Κυριακής.

-ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΗΠΑ: το χρονικό της κρίσης στις σχέσεις των δύο ΝΑΤΟϊκών συμμάχων μέσα από τα σημαντικότερες αμερικανοτουρκικές κόντρες των τελευταίων ετών.

-ΕΠΙΣΤΗΜΗ: Όλα τα μικροκλίματα των αχανών εκτάσεων της Ρωσίας ενσωματώνει το Πάρκο Ζαριαντίε που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στην καρδιά της Μόσχας.

Στο Ένθετο Πολιτισμός:

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ: Με αφορμή την συμμετοχή του στην ήδη πολυσυζητημένη παραγωγή του Netflix «Suburra: Blood on Rome», μιλάει για το ρόλο του αλλά και για τα τηλεοπτικά ήθη.

ΓΚΟΡΑΝ ΜΠΡΕΓΚΟΒΙΤΣ: Ο ασυμβίβαστος νομάς που γνωρίσαμε ήδη από τον «Καιρό των Τσιγγάνων», βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή το live του στο φεστιβάλ Sputnik και μίλησε στο ΕΘΝΟΣ για την τέχνη του αλλά και για τα σύγχρονα προβλήματα του κόσμου.

Οι Μυθολογίες του Κόσμου από το ΕΘΝΟΣ Σαββατοκύριακο

 

Ακόμη, μην χάσετε αυτό το Σάββατο μαζί με το ΕΘΝΟΣ Σαββατοκύριακο τον δεύτερο τόμο της ελληνικής μυθολογίας, από τη σειρά “Μυθολογίες του Κόσμου” του National Geographic.

Οι Μυθολογίες του Κόσμου από το National Geographic, μία σειρά για όλη την οικογένεια, κυκλοφορεί κάθε Σάββατο μαζί με το Έθνος.

Οι περιπέτειες των 12 θεών όπως ο Δίας, η Αφροδίτη, ο Απόλλων και η Αθηνά καθώς και γνωστές ιστορίες όπως της Ωραίας Ελένης, του Περσέα και της Μέδουσας, συνεχίζονται στο Β’ τόμο και θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες.

Το National Geographic ζωντανεύει τους ελληνικούς μύθους με ένα λυρικό κείμενο του συγγραφέα Donna Jo Napoli και με εικονογράφηση της βραβευμένης Christina Balit.

Οι μοναδικές εκδόσεις του National Geographic θα κυκλοφορήσουν σε 6 ένθετα μαζί με το ΕΘΝΟΣ Σαββατοκύριακο.

Στις 21 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει ο Α’ τόμος της αιγυπτιακής μυθολογίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα