Παραμένει χωρίς ΔΣ η Τηλέτυπος

Παραμένει χωρίς ΔΣ η Τηλέτυπος
Η είσοδος των γραφείων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Eurokinissi

Αναβλήθηκε για τις 5 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα

Η προαναγγελθείσα για σήμερα γενική συνέλευση με αντικείμενο την εκλογή νέου ΔΣ της Τηλέτυπος , μετά την παραίτηση των μελών του αναβλήθηκε για τις 5 Ιουνίου 2018. Το διοικητικό συμβούλιο της Τηλέτυπος απαρτιζόταν από τους Γιώργο Μήτραινα πρόεδρο και τα μέλη Παναγιώτη Παπανελόπουλο, , Γιώργο Δημάκη, Μάρκο Χητά και Παντελή Ντίλη. Είχαν οριστεί με απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της 17ης Αυγούστου.

Μετά την απόφαση να μην λάβει μέρος η Τηλέτυπος στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών του ΕΣΡ, τον περασμένο Ιανουάριο, στις 26 Μαρτίου παραιτήθηκαν όλα τα μέλη του ΔΣ, πλην του Γ,. Μήτραινα, ο οποίος ακολούθησε ορισμένες μέρες αργότερα. Αρχικά η πρώτη συνέλευση είχε οριστεί για τις 17 Απριλίου και αναβλήθηκε για τις 7 Μαϊου. Καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον από τους μετόχους ορίστηκε η νέα έκτακτη συνέλευση στις 5 Ιουνίου

Η εξέλιξη αυτή συνδέεται με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών και την αναμενόμενη απόφαση του ΣτΕ, το οποίο συζήτησε επί των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών την περασμένη Παρασκευή 4 Μαΐου, χωρίς να εκδώσει απόφαση. Υπενθυμίζεται πως ζήτησε να κατατεθούν τα υπομνήματα των διαδίκων ως τις 14 Μαΐου .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα