Το Ραδιόφωνο 24/7 δίνει το λόγο σε εσένα!

Το Ραδιόφωνο 24/7 δίνει το λόγο σε εσένα!
24/7 / Watkinson

Οι γραμμές ανοίγουν! Ο Νίκος Γιαννόπουλος και ο Βασίλης Σφήνας έρχονται από την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαΐου και καθημερινά 22:00-00:00 στους 88,6 και δίνουν τον λόγο στους ακροατές, γιατί εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής, εσύ “ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ”.

Ήρθε η ώρα να μιλήσεις. Έφτασε η στιγμή να πεις αυτό που θες. Το βήμα που έψαχνες βρίσκεται καθημερινά 22:00-00:00 στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ”. Για δύο ώρες ο Νίκος Γιαννόπουλος και ο Βασίλης Σφήνας ανοίγουν τις γραμμές επικοινωνίες και σου δίνουν το λόγο.

Θες να μιλήσεις για κοινωνικά θέματα; Για πολιτική; Θες μια πιο χαλαρή συζήτηση για μουσική ή κινηματογράφο; Θες gossip ή τηλεόραση; Θες να πεις την άποψή σου για τα αθλητικά; Ακόμα και για τις σχέσεις; Οτιδήποτε είναι αυτό που θες να συζητήσεις στον “αέρα”, μπορείς να το κάνεις κάθε μέρα από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα.

Η θεματολογία της εκπομπής είναι τελείως ανοικτή και  ο μόνος που την ορίζει είσαι εσύ που “ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ”. Άλλωστε οι δύο παραγωγοί της εκπομπής είναι καταρτισμένοι δημοσιογράφοι με άποψη που μπορούν να συζητήσουν μαζί σου οτιδήποτε αφορά την πολιτική, την κοινωνία, την καθημερινότα και όχι μόνο.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος και ο Βασίλης Σφήνας, θα συμφωνήσουν ή θα διαφωνήσουν μαζί σου, πάντα όμως καταθέτοντας επιχειρήματα. Θα απαντήσουν στα ερωτήματά σου, θα σε συμβουλέψουν. Και το πιο σημαντικό, θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα, σαν να μιλάς στο σπίτι σου με την παρέα σου.

Γιατί αυτός είναι και ο σκοπός τους: Να δημιουργήσουν καθημερινά 22:00-00:00 μία παρέα στην οποία εσύ θα έχεις τον λόγο!

Συντονίσου από αυτή την Τρίτη 29/5 και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στους 88,6 γιατί “ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα