Η ΚΝΕ, οι “δύο ξένοι” και η Σύνοδος του ΝΑΤΟ

Η ΚΝΕ, οι “δύο ξένοι” και η Σύνοδος του ΝΑΤΟ

Με ένα βίντεο από παλαιότερες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα και στιγμιότυπα από την αγαπημένη σειρά του Mega "Οι δύο ξένοι" επέλεξε η ΚΝΕ να ασκήσει κριτική στον πρωθυπουργό για την παρουσία του στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στις Βρυξέλλες στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και η ΚΝΕ αποφάσισε με ένα βίντεο να “τρολάρει” τον Έλληνα πρωθυπουργό, “παντρεύοντας” παλαιότερες δηλώσεις του πρωθυπουργού για την Ευρωατλαντική συμμαχία με στιγμιότυπα από την αξέχαστη σειρά του Mega “Οι Δύο ξένοι”.

Συγκεκριμένα, το βίντεο περιλαμβάνεται μία συνέντευξη του πρωθυπουργού πριν τον ψηφίσει ο ελληνικός λαός, να δηλώνει ότι «το ΝΑΤΟ είναι ένας μηχανισμός χωρίς λόγο ύπαρξης». Εν συνεχεία περιλαμβάνεται άλλη δήλωση του στη ΔΕΘ που ανέφερε ότι «δεν αλλάζω θέσεις σαν τα πουκάμισα».

Τότε εμφανίζονται και σκηνές από την γνωστή παλιά σειρά του Mega «Δύο Ξένοι» με δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από τις δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο.

Στο τέλος του σποτ η νεολαία του ΚΚΕ ζητά την αποδέσμευση της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ αναφέροντας: «ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».

Δείτε το βίντεο της ΚΝΕ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα