Καμίνης: Επιβεβλημένη η ενιαία έκφραση του Κινήματος Αλλαγής

Καμίνης: Επιβεβλημένη η ενιαία έκφραση του Κινήματος Αλλαγής
συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΟΕΣ) του Κινήματος Αλλαγής ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ //ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI eurokinissi

Το επιβεβλημένο της υιοθέτησης από το Κίνημα Αλλαγής ενιαίας πολιτικής έκφρασης υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αθηναίων

«Το είπα επανειλημμένα και θα το επαναλαμβάνω ακούραστα: ΕΝΙΑΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ώστε να έχουμε ενιαία φωνή παντού» δήλωσε από το βήμα του ιδρυτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής ο Γιώργος Καμίνης.

Μάλιστα, ο κ. Καμίνης προειδοποίησε πως εάν οι πολίτες αντιληφθούν πως κάποιοι στη συλλογική προσπάθεια είναι με το ένα πόδι μέσα και το ένα πόδι έξω, το εγχείρημα θα αποτύχει καθώς ο λαός δεν θα μπει σε λεπτομέρειες και θα καταδικάσει το σύνολο της αναγεννητικής προσπάθειας, που έχουμε αναλάβει.

«Το λέω απλά και ξεκάθαρα, αν πηγαίνουμε “λίγο μαζί και λίγο χώρια” το γνωστό “βρείτε τα πρώτα μεταξύ σας και μετά τα ξαναλέμε» θα το ακούσουμε στην κάλπη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, έθεσε, εξάλλου τρεις βασικές προϋποθέσεις για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου πολιτικού χώρου.

Πρώτον, την κάθαρση σχετικά με το παρελθόν χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το γεγονός πως την περίοδο της Μεταπολίτευσης είτε με τα φάρμακα, είτε με τη Siemens διακινήθηκε πολιτικό χρήμα, που διακινήθηκε σε κομματικούς και εκλογικούς μηχανισμούς. Δεύτερον, την υιοθέτηση ριζοσπαστικής κριτικής απέναντι στην παρακμάζουσα κυρίαρχη συντηρητική εκδοχή της που έχει καταλάβει μεγάλο τμήμα της Σοσιαλδημοκρατίας. Τρίτον, την αναθεώρηση των πολιτικών μας στην κατεύθυνση του σεβασμού στις αξίες και τις αγωνίες των ανθρώπων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα