Γλαβίνας: Η ΝΔ επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ ενώ παράλληλα ζητά τις ψήφους μας

Διαβάζεται σε 2'
Γλαβίνας: Η ΝΔ επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ ενώ παράλληλα ζητά τις ψήφους μας
Ο Θανάσης Γλαβίνας Facebook / @Thanasis Glavinas

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Γλαβίνας, απάντησε στις επικρίσεις της ΝΔ για τη στάση του κόμματος σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θανάσης Γλαβίνας, βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του OPEN όπου απάντησε στις επικρίσεις της Νέας Δημοκρατίας κατά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχετικά με το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

«Ο κ. Μητσοτάκης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και ο κ. Πατέλης επιτίθενται στο ΠΑΣΟΚ ζητώντας παράλληλα τις ψήφους μας», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με φόντο τις δηλώσεις του οικονομικού συμβούλου του πρωθυπουργού και συνέχισε λέγοντας πως «δεν μπορεί ο κ. Πατέλης να επιτίθεται εναντίον της αντιπολίτευσης και του κ. Ανδρουλάκη, οι οποίοι εν τέλει θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν το σχετικό νομοσχέδιο. Αν ο κ. Μητσοτάκης επιθυμούσε τη συναίνεση, θα την έχτιζε μέσα από μια άλλη διαδρομή συζητώντας, για παράδειγμα, το περιεχόμενο του σχεδίου νόμου με την αντιπολίτευση, ώστε να προκύψει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Εδώ βλέπουμε να ακολουθείται ο αντίθετος δρόμος. Ο κ. Μητσοτάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο κ. Πατέλης επιτίθενται στο ΠΑΣΟΚ ζητώντας παράλληλα τις ψήφους μας. Δεν είναι αντιφατικό; Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει σε αυτό το παιχνίδι, γιατί αποτελεί αξιακή μας θέση η ισότητα στον γάμο», σχολίασε ο κ. Γλαβίνας.

«Η τακτική σας είναι οι βουλευτές σας να μην ψηφίζουν, οι υπουργοί σας να μην ψηφίζουν και το ΠΑΣΟΚ, που διαχρονικά έχει ψηφίσει όλες τις ρυθμίσεις, να πρέπει να απολογηθεί στη Νέα Δημοκρατία, στον κ. Πατέλη και στον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος κάποτε έγραφε βιβλία κατά της ομοφυλοφιλίας», είπε ο κ. Γλαβίνας στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Γκιουλέκα.

«Και ενώ δεν έχουμε ακούσει δημόσια τη θέση του κ. Φλωρίδη, χθες με ένα ΦΕΚ οι αρμοδιότητες για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ πέρασαν στον υπουργό Επικρατείας, κ. Σκέρτσο. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε μια δημόσια δήλωση του κ. Φλωρίδη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών», τόνισε χαρακτηριστικά. Τέλος, ανέφερε πως πρόκειται να γίνει ενδελεχής συζήτηση με τους βουλευτές επί της διάταξης που θα κατατεθεί, υπογραμμίζοντας τη θετική επί της αρχής στάση του ΠΑΣΟΚ.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα