Νικητιάδης: Οι θριαμβολογίες της κυβέρνησης, κατέρρευσαν σε μια ημέρα από μια απλή τιμοληψία

Διαβάζεται σε 1'
Γιώργος Νικητιάδης
Γιώργος Νικητιάδης

Με βάση τον κ. Νικητιάδη σε συνεννόηση με την αγορά του ΥΠΑΝ κανένα από τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στα οποία έχει στραφεί το μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών δεν έχει υποστεί μείωση.

Με ανακοίνωσή του, ο Γιώργος Νικητιάδης Βουλευτής Δωδεκανήσου και υπεύθυνος του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ασκεί κριτική για τις μειώσεις σε τιμές προϊόντων που, όπως σημειώνει, “επαίρεται ο Υπουργός Ανάπτυξης”.

«Στα δεκάδες προϊόντα που παρουσίασε ο κος Σκρέκας ότι θα μείωναν τις τιμές τους την 1η Μαρτίου, οι καταναλωτές διαπίστωσαν χθες στα ράφια, ότι τουλάχιστον 139 από αυτά πωλούνταν ακριβώς στην ίδια τιμή και ακόμη χειρότερα, τουλάχιστον 40 σε υψηλότερη (μέχρι και 20%!).

ΥΓ1: O κος Σκρέκας επιλεκτικά αρνούνταν για δυο μήνες να ανακοινώσει τα προϊόντα στα οποία ο ίδιος είχε επιβάλει πρόστιμο, χθες όμως, φρόντισε να τα διαφημίσει ονομαστικά!

ΥΓ2: Προφανώς σε συνεννόηση με την αγορά, κανένα από τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στα οποία έχει στραφεί το μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών δεν έχει υποστεί μείωση!» αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα