ΚΙΝΗΜΑ για Κατρούγκαλο: Κάποιοι εκμεταλλεύθηκαν το μνημόνιο για να φτιάξουν πολιτικές καριέρες και περιουσίες

ΚΙΝΗΜΑ για Κατρούγκαλο: Κάποιοι εκμεταλλεύθηκαν το μνημόνιο για να φτιάξουν πολιτικές καριέρες και περιουσίες
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ -ΚΙΔΗΣΟ- ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. MotionTeam

Τι αναφέρει το ΚΙΝΗΜΑ σχολιάζοντας το δημοσίευμα για τον Γ. Κατρούγκαλο

Πολιτική και επαγγελματική εκμετάλλευση του μνημονίου καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο, αντίστοιχα, το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το θέμα που ανέκυψε σχετικά με τον κ. Κατρούγκαλο.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να να είναι και να φαίνεται τίμια» και προστίθεται ότι από την επιχειρηματολογία προκύπτει η αντίληψη από την οποία διακατέχεται και ο κ. Κατρούγκαλος αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τη διαφορά, όπως αναφέρεται, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, με ελαφρά συνείδηση, εκμεταλλεύτηκε το μνημόνιο πολιτικά, ενώ ο κ. Κατρούγκαλος επαγγελματικά.

Απόδειξη αυτών, τονίζει το ΚΙΝΗΜΑ, είναι το γεγονός ότι η πρώτη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού ήταν ότι θα επαναπροσλάβει όσους εκπροσωπούσε νομικά και ότι η ηγεσία της κυβέρνησης έσπευσε να δηλώσει την ικανοποίησή της γι αυτό.

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι: 

«Για κάποιους, δυστυχώς, το μνημόνιο, ως εργαλείο οικοδόμησης κυβερνητικών συνασπισμών, πολιτικής καριέρας και περιουσιών, παραμένει ισχυρό. Και συνεχίζει να αναπαράγει ό,τι μας οδήγησε ένα βήμα από μια εθνική καταστροφή. Υποκρισία, και δήθεν πατριωτισμό. Ό,τι δηλαδή, ουδεμία σχέση έχει με το ήθος, την αλήθεια και την αξιοπρέπεια».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα