Κυβίστηση σε χρόνο ρεκόρ! Ο Σάκης Παπαδόπουλος απείλησε με παραίτηση για τον ΦΠΑ και το πήρε πίσω

Κυβίστηση σε χρόνο ρεκόρ! Ο Σάκης Παπαδόπουλος απείλησε με παραίτηση για τον ΦΠΑ και το πήρε πίσω
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα, εν όψει της πρώτης αξιολόγησης του μνημονιακού προγράμματος. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, σε πρώτο και δεύτερο χρόνο, αναφερόμενος στην ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ στο 24%

Η πρώτη αντίδραση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα σενάρια για αύξηση του συντελεστή Φ.Π.Α. από το 23% στο 24% ήρθε από τα Τρίκαλα.

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στη Λέσχη 97,6  είπε χαρακτηριστικά: “Υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης. Δεν αντέχεται Φ.Π.Α. στο 24%”.

Η δήλωση του Τρικαλινού βουλευτή αποκτά ιδιαίτερη αξία και βαρύτητα από τη στιγμή μάλιστα που η κόρη του, Έλενα Παπαδοπούλου, είναι από τον περασμένο Νοέμβρη γενική γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στο trikalavoice.gr επεσήμανε: “Είπα ότι αν οι δανειστές μας συνεχίσουν τους εκβιασμούς και αναγκάσουν την Κυβέρνηση να πάρει πρόσθετα μέτρα από αυτά που συμφωνήσαμε το περασμένο καλοκαίρι, τότε υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης. Έφερα ως παράδειγμα την αύξηση του Φ.Π.Α. στο 24% και σε καμία περίπτωση δεν θα είμαι εγώ που θα δημιουργήσω πρόβλημα στην Κυβέρνηση”.

Στηρίζω το κυβερνητικό έργο ανασυγκρότησης

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωση περί παραίτησης και η διάψευσή της από τον ίδιο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, στην οποία επαναλαμβάνει τη στήριξή του προς την κυβέρνηση.

“Η Κυβέρνηση, το Οικονομικό μας Επιτελείο και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δίνουν αυτή τη στιγμή μια σκληρή μάχη ώστε να αποκρουστούν ορισμένες  παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και να ολοκληρωθεί η 1η αξιολόγηση της νέας Σύμβασης Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων. Γνωρίζω τα 48 προαπαιτούμενα της νέας Συμφωνίας και τις επιπτώσεις τους, όπως και την αναγκαιότητα της αλλαγής των συσχετισμών στην  Ενωμένη Ευρώπη προκειμένου να οδηγηθούμε στην Ευρώπη της ποιότητας ζωής – του διαφωτισμού – του ουμανισμού – του εργασιακού πολιτισμού…

Θα είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στη Κυβέρνηση, την οποία στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και η οποία  ανέλαβε το τιτάνιο έργο της Ανασυγκρότησης μιας εξαθλιωμένης χώρας, μετά την υπερχρέωση και την καταστροφική ύφεση της οικονομίας της…”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Με πληροφορίες από trikalavoice.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα