Λαζαρίδης: Βρισκόμαστε σε άτυπη προεκλογική περίοδο

Λαζαρίδης: Βρισκόμαστε σε άτυπη προεκλογική περίοδο
O Μακάριος Λαζαρίδης Eurokinissi

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη προανήγγειλε ότι η ΝΔ θα παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχέδιο, στο οποίο περιλαμβάνονται μείωση φόρων, μείωση 30% στον ΕΝΦΙΑ μέσα σε δύο χρόνια, μείωση στον φόρο εστίασης στο 13% αρχικά, και μετά στο 11%.

«Βρισκόμαστε σε άτυπη προεκλογική περίοδο και εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή» δήλωσε στην εκπομπή «Παιχνίδια Εξουσίας» με τον Βασίλη Σκουρή στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόσθεσε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη και θα τις κερδίσει.

Μίλησε για «υποτιθέμενη έξοδο» από το μνημόνιο καθώς και ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει δεσμεύσεις για τα επόμενα χρόνια.

Ως «ακροδεξιό συνονθύλευμα» χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ, επομένως -όπως είπε- δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί τη ΝΔ για ακροδεξιά στροφή.

Υποσχέθηκε μείωση φόρων, μείωση 30% στον ΕΝΦΙΑ μέσα σε δύο χρόνια, μείωση στον φόρο εστίασης στο 13% αρχικά, και μετά στο 11% και προανήγγειλε ότι η ΝΔ θα παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχέδιο.

Ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει σκληρή μάχη με τους δανειστές για να μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα με τα οποία έχει δεσμευτεί η χώρα. Σε σχέση με τη δημόσια διοίκηση, ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διοίκησε το αντίστοιχο υπουργείο με τα στελέχη που ήδη υπήρχαν και όχι με τους συνεργάτες του.

Προτεραιότητα της ΝΔ αποτελεί η αξιολόγηση στο Δήμοσιο, όπως τόνισε, ενώ για τις συντάξεις δήλωσε ότι η ευθύνη για τη μείωσή τους βαραίνει την κυβέρνηση.

«Δεν σχολιάζουμε τα των άλλων κομμάτων» είπε για το Ποτάμι με φόντο την φημολογούμενη ανεξαρτητοποίηση του Γρηγόρη Ψαριανού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα