Λεβέντης: Αν πάρουν και το όνομα Μακεδονία, τι τις θέλουμε τις εκδηλώσεις;

Λεβέντης: Αν πάρουν και το όνομα Μακεδονία, τι τις θέλουμε τις εκδηλώσεις;
ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ--Αγιασμος των Υδατων στο λιμανι του Πειραια απο τον Αρχιεπισκοπο Ιερωνυμο και συγχωροστατουντος του Μητροπολιτη Πειραια Σεραφειμ.Παρευρεθηκαν οι Υπουργοι Ναυτλιας Πναγιωτης Κουρουμπλης , Αθλητισμου Βασιλειαδης, οι προεδροι του ΠΑΣΟΚ και ΕΝΩΣΗς ΚΕΝΤΡΩΩΝ Φωφη Γεννηματα και Βασιλης Λεβεντης ο βουλευτης της Ν.Δ Βασιλης Κικιλιας, ο πρ, Υπουργος Κωστας Αρβανιτοπουλος, ο Αντιπεριφερειαρχης αττικης Γιωργος Γαβριλης, ο Δημαρχος Πειραια Γιαννης Μωραλης και ο αρχηγος του Λιμενικου Σωματος ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Το μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για τα Θεοφάνεια

Στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ επικεντρώθηκε το εορταστικό μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος παρέστη στον Αγιασμό των Υδάτων στο Λιμάνι του Πειραιά, δηλώνοντας πως θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για να μη δοθεί το όνομα “Μακεδονία”.

“Χρόνια πολλά σε όλους του Έλληνες και τις Ελληνίδες. Το πνεύμα του Χριστού εύχομαι να φωτίσει την Ελλάδα. Δεν πρέπει να δοθεί το όνομα Μακεδονία. Μέχρι τέλους θα αγωνιστεί η Ένωση Κεντρώων για να μη δοθεί το όνομα. Πρέπει και οι άλλοι να δείξουν καλή θέληση. Αν πάρουν και την Μακεδονία τι τις θέλουμε τις εκδηλώσεις;”, δήλωσε φανερά φορτισμένος ο Βασίλης Λεβέντης, μετά την ολοκλήρωση της τελετής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα