ΝΔ για κοινωνικό μέρισμα: Θράσος από τον πρωθυπουργό των φόρων

ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ EUROKINISSI

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον Τσίπρα ότι παρουσιάζει με θράσος ως δώρο στους συνταξιούχους την επιστροφή των εισφορών, που ήδη τους έχει επιδικάσει η Δικαιοσύνη

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις εξαγγελίες του για τη διανομή κοινωνικού μερίσματος ύψους 1,4 δισ ευρώ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

“Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει 700.000.000 ευρώ από τα 14,5 δις ευρώ που έχει υφαρπάρξει από τους Έλληνες, γονατίζοντας την μεσαία τάξη και κάνοντας τους φτωχούς φτωχότερους”, ανέφερε σε ανακοίνωση της η αξιωματική αντιπολίτευση.

“Είχε, μάλιστα, το θράσος να παρουσιάσει ως δώρο στους συνταξιούχους την επιστροφή των εισφορών τους που έχει ήδη επιδικάσει υπέρ τους η Δικαιοσύνη και να υποσχεθεί μπόνους στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. λόγω της αποτυχίας του να την εξυγιάνει” προσθέτει η ΝΔ και υποστηρίζει:

“Η επίσπευση των ανακοινώσεων για το μέρισμα οφείλεται προφανώς στο άγχος του κ. Τσίπρα να ξεφύγει από τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Καμμένου που ξεγυμνώνουν πια την Κυβέρνησή του”.

ADVERTISING

SHARE: