Novartis: Αποχώρησε το ΚΚΕ από τη συζήτηση και την ψηφοφορία

Novartis: Αποχώρησε το ΚΚΕ από τη συζήτηση και την ψηφοφορία
Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας Eurokinissi

Ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας καταλόγισε στη συμπολίτευση «παιχνίδια εντυπώσεων» και «παρελκυστική πολιτική». Χαρακτήρισε «παρωδία» τη διαδικασία.

Από τη συζήτηση του πορίσματος της Προανακριτικής για το σκάνδαλο της Novartis αποχώρησε το ΚΚΕ καταγγέλλοντας ότι η Βουλή θα έπρεπε να είχε ασχοληθεί με την ουσία της υπόθεσης και να μην επιστρέψει το φάκελο στη δικαιοσύνη.

«Το ΚΚΕ δεν θα νομιμοποιήσει διαδικασίες παρωδία με τη Novartis» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος στο τέλος της ομιλίας του έδωσε το μήνυμα για την αποχώρηση των βουλευτών του. «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ αποχωρεί από τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία. Συνεχίστε αυτό το δρόμο μόνοι σας» είπε ο κ. Κουτσούμπας στην συμπολίτευση και καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι προσπαθεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό και ότι παίζει «παιχνίδια εντυπωσιασμού».

«Από την πρώτη στιγμή η πλειοψηφία επέλεξε να μην εξετάσει την ουσία αλλά την αρμοδιότητα» κατήγγειλε ο κ. Κουτσούμπας και μίλησε για «εκφυλισμό» της Προανακριτικής. «Δεν έγινε καμία έρευνα» συμπλήρωσε και τόνισε: «δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε διαδικασίες παρωδίας, πρακτικές αποπροσανατολισμού, δεν πρόκειται να δώσουμε κάλυψη σε αστείες θεωρίες ότι δήθεν για τα αντιλαϊκά μέτρα φταίει μόνο η ρεμούλα και η διαφθορά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα