Τσιρώνης: Η λερναία ύδρα της διαφθοράς και της διαπλοκής σηκώνει ακόμη κεφάλι

Ημερίδα και ανοιχτή συζήτηση των οικολόγων πράσινων και του Ευρωπαϊκού πράσινου κόμματος με θέμα "Κοινωνική Ευρώπη: Οι Πράσινες θέσεις για την Οικονομία και την Παιδεία",Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 (ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/EUROKINISSI)
Ημερίδα και ανοιχτή συζήτηση των οικολόγων πράσινων και του Ευρωπαϊκού πράσινου κόμματος με θέμα "Κοινωνική Ευρώπη: Οι Πράσινες θέσεις για την Οικονομία και την Παιδεία",Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 (ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Η λερναία ύδρα της διαφθοράς και της διαπλοκής η οποία ήταν η αίτια του κακού, σηκώνει ακόμη κεφάλι και περιμένει πότε ξανά θα παραγάγουμε πλούτο για να τον αρπάξει" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Κατά την διάρκεια της παράλληλης συνεδρίας που διεξήχθη στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Λάρισα, ο Γιάννης. Τσιρώνης είπε πως πρέπει να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα, σημειώνοντας πως είναι θλιβερό να βλέπει κανείς συνεταιρισμούς που χρεοκόπησαν διότι ήταν έρμαια της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Σχετικά με τους δασικούς χάρτες, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, απευθυνόμενος στους αγρότες δήλωσε πως για «πρώτη φορά θα πάψετε να είστε όμηροι του κάθε κομματάρχη».

Σχετικά με την διαχείριση του νερού ο κ. Τσιρώνης δήλωσε κάθετα αντίθετος στην εκτροπή του Αχελώου, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει σε καμία χώρα η λογική να σπαταλιέται το νερό και να το παίρνουν από αλλού».

Ο κ. Τσιρώνης μίλησε μεταξύ άλλων για την τουριστική ανάπτυξη της υπαίθρου, λέγοντας πως ο τουρίστας θα πάει εκεί που υπάρχουν ζωντανά χωριά και ζωντανός αγροτικός τομέας, ενώ αναφέρθηκε και στην «Κυκλική Οικονομία», λέγοντας πως «τα υπολείμματα κτηνοτροφίας είναι πολύτιμος ενεργειακός πόρος» ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζωοτροφές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσιρώνης: Η επιστροφή των νέων στην πρωτογενή παραγωγή θα ζωντανέψει την οικονομία

ADVERTISING

SHARE: