Βουλή: Την Παρασκευή κατατίθεται το πολυνομοσχέδιο για την 4η αξιολόγηση

Βουλή: Την Παρασκευή κατατίθεται το πολυνομοσχέδιο για την 4η αξιολόγηση
Έδρανα της Βουλής Eurokinissi

Θα ψηφισθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ολομέλεια με επείγουσες διαδικασίες. Σήμερα κατατίθεται το νομοσχέδιο για τις Ανώνυμες Εταιρείες που περιλαμβάνει προαπαιτούμενα.

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου κατατίθεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα των δανειστών και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για το κλείσιμο της 4ης αξιολογησης.

Το πολυνομοσχέδιο θα συζητηθεί με τη διαδικασία του επείγοντος την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητηθεί στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές τη Δευτέρα και την Τρίτη. Στην Ολομέλεια αναμένεται να συζητηθεί την επόμενη Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Ιουνίου. Η κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας για την αναδιαμόρφωση του πλαισίου λειτουργείας των Ανωνύμων Εταιρειών (ΑΕ) το οποίο περιλαμβάνει και προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης. Το νομοσχέδιο για τις ΑΕ αναμένεται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουνίου.

Αυτή την Πέμπτη 7 Ιουνίου θα ψηφιστεί και το νομοσχέδιο του υπουργείο Παιδείας για τις δομές εκπαίδευσης που επίσης περιλαμβάνει προαπαιτούμενες ρυθμίσεις.

Το πρόγραμμα των θερινών τμημάτων της Βουλής

Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ενέκρινε σήμερα το πρόγραμμα λειτουργίας των τμημάτων διακοπών της Βουλής (θερινά). Το Α’  θερινό τμήμα θα λειτουργήσει από τις 16 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου. Το Β’ από τις 23 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου. Το Γ’ Τμήμα θα λειτουργήσει από τις 10 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Η επόμενη σύνοδος της Ολομέλειας θα αρχίσει την 1η Οκτωβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα