Survivor: Το δηλητηριώδες ψάρι-Φούσκα που έπιασαν οι διάσημοι

Survivor: Το δηλητηριώδες ψάρι-Φούσκα που έπιασαν οι διάσημοι

Η συζήτηση των διασήμων για το αν έπρεπε να φάνε τη "Φούσκα", η αποχώρηση ενός παίκτη, αλλά και μια νέα είσοδος στο παιχνίδι (Vids)

Μεγάλη ήταν η περιέργεια των παιχτών του Survivor για το παράξενο ψάρι που έπιασαν.

Όπως αναφέρει το φόρουμ psarema.net, πρόκειται για την γνωστή “Φούσκα” (ξαδελφάκι του λαγόψαρου) το δεύτερο πιο δηλητηριώδες σπονδυλωτό στον κόσμο.

Η φυσική του άμυνα είναι να φουσκώνει, διογκώνοντας το στομάχι του και να γίνεται έτσι πιο μεγάλο από τους θηρευτές του (το υπόλοιπα ψάρια). Η “φούσκα” μετατρέπεται αργά, σε μια αγκάθινη μπάλα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του Survivor.

Τα αρπακτικά ψαριά που θα έχουν την “ατυχία” να πιάσουν την “Φούσκα”, πριν ή κατά τη διάρκεια του φουσκώματος, μπορεί να πεθάνουν από πνιγμό και όσα καταφέρνουν να την καταπιούν, μπορεί να γεμίσουν τα στομάχια τους με τετροδοτοξίνη. Τα ψάρια αυτά δεν έχουν πάντα θανατηφόρα επίδραση στα μεγάλα αρπακτικά, όπως οι καρχαρίες, αλλά μπορούν να σκοτώσουν τον άνθρωπο που θα τα καταναλώσουν.

Στην Ελλάδα υπάρχει ο μακρινός “ξάδερφος” της “Φούσκας”, ο λαγοκέφαλος, που είναι ένα επίσης τοξικό ψάρι.

Οι “διάσημοι” του Survivor έχουν το προνόμιο να μπορούν να ψαρεύουν, καθώς σε παλαιότερο αγώνισμα είχαν κερδίσει τα σχετικά σύνεργα. Τη “Φούσκα” την έπιασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, προς έκπληξη όλων.

Όλοι αναρωτήθηκαν αν τρώγεται το συγκεκριμένο ψάρι, ωστόσο, το άφησαν να φύγει μετά από τις παρακλήσεις των γυναικών. Σε περίπτωση που αποφάσιζαν να το ψήσουν, λογικά η παραγωγή θα τους σταματούσε.

Αποχώρησε η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου

Εκτός Survivor βρίσκεται άλλωστε η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου.

Η αδερφή της, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος παραμένουν στο παιχνίδι και όλοι περιμένουν να δουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα συμβεί στους “μαχητές”. Και αυτό διότι ο “μισθοφόρος” του Survivor είχε δηλώσει, μετά την ψήφο του Πάνου Αργιανίδη, πως “αν μείνω στο παιχνίδι, δεν θα είμαστε μια ομάδα”.

“Το Survivor για μένα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με επέλεξαν για να μπω στο παιχνίδι και να το ζήσω όλο αυτό. Στεναχωριέμαι που φεύγω γιατί ήθελα να παρατείνω την παραμονή μου λίγο παραπάνω, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι και δεν μπορώ να το αλλάξω. Κέρδισα, όμως, ένα πολύ μεγάλο έπαθλο, γνώρισα κάποιους καινούργιους φίλους που θα τους έχω πίσω στην Ελλάδα”, είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου.

Επίσης, στην ομάδα των “μαχητών” προστέθηκε ένας νέος παίκτης, ονόματι Γουίλι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα