Ανακαλύψαμε το άγνωστο (5ο) ζευγάρι της “Μουρμούρας” που δεν έχετε δει ποτέ

Ανακαλύψαμε το άγνωστο (5ο) ζευγάρι της “Μουρμούρας” που δεν έχετε δει ποτέ
Η σύνθεση της νέας Μουρμούρας για την πέμπτη σεζόν, δεν παρουσίαζε το πέμπτο, μυστικό ζευγάρι που ποτέ δεν είδαμε στην Ελλάδα KAPLANIDIS

Κι όμως, φέτος στην αγαπημένη εκπομπή του Alpha δεν υπήρχαν μόνο τέσσερα ζευγάρια, αλλά πέντε. Κι αν δεν το είδατε ποτέ στην τηλεόραση, ξέρουμε το γιατί.

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για την κωμική σειρά του Alpha “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα“. Αρχικά, οι πληροφορίες από το κανάλι ήθελαν την κωμική σειρά που ξεκίνησε το 2013 να προβάλλεται με τεράστια επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση, να ρίχνει οριστικά αυλαία. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν θυμίζουν σαφώς σε τίποτα τα πρώτα χρόνια της παντοδυναμίας του σίριαλ, όμως, η φετινή τονωτική ένεση είχε αποτέλεσμα και το σίριαλ κρατούσε ένα αξιοπρεπέστατο μερίδιο τηλεθέασης στον Alpha.

Παλαιά και νέα ζευγάρια στη Μουρμούρα, όπως τα παρακολουθήσαμε τη φετινή σεζόν - Έλειπε όμως ένα... KAPLANIDIS

Αντ’ αυτού, οδεύουμε λοιπόν την Παρασκευή σε ένα χορταστικό και απολαυστικό τελευταίο επεισόδιο για τη σεζόν και η “Μουρμούρα” θα επιστρέψει στους δέκτες μας για έκτη συνεχόμενη χρονιά το φθινόπωρο. Αναζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες για την επιτυχημένη σειρά του Alpha κάναμε μια συναρπαστική ανακάλυψη. Εντάξει, τουλάχιστον για εμάς στην Ελλάδα, που κάτι μου λέει, ότι δεν γνωρίζαμε την παρακάτω λεπτομέρεια. Το γνωρίζεται λοιπόν ότι υπάρχει πέμπτο ζευγάρι, το οποίο και ξεδιπλώνει την ιστορία του φέτος στη σειρά;

Το πέμπτο, κρυφό ζευγάρι της Μουρμούρας

Πριν κάνετε την τυχερή μαντεψιά και πείτε πως αναφερόμαστε σε περασμένες χρονιές, να σας πούμε πως όταν λέμε πέμπτο ζευγάρι το εννοούμε. Δεν μιλάμε δηλαδή ούτε για τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανατφυλλίδου που συμπλήρωναν το αρχικό καστ, ούτε για τις ιστορίες των τριών ζευγαριών που προβλήθηκαν τα περασμένα χρόνια (Τσιμιτσέλης – Επιθυμιάδη στον 3ο κύκλο, Αθερίδου – Πλεμμένος και Κοντογεώργη – Χρυσοστόμου στον 4ο κύκλο). Το ζευγάρι που μόλις ανακαλύψαμε προβάλλεται μεταξύ των υπολοίπων τεσσάρων που παρακολουθούμε στη φετινή σεζόν.

Περιμένετε… μην αρχίσετε το flashback στα επεισόδια του πέμπτου κύκλου γιατί προφανώς θα μας περάσετε στην καλύτερη για φαντασιόπληκτους και στην χειρότερη για συκοφάντες. Η ιστορία όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Όπως μάθαμε λοιπόν, ο Alpha και για την ακρίβεια το αδερφάκι του στην Κύπρο, γύρισαν τις περιπέτειες ενός ακόμη ζευγαριού από την Μεγαλόνησο.

Η Χριστιάνα Αρτεμίου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους, το κυπριακό ζευγάρι που εμφανίζεται στα επεισόδια της Μουρμούρας από την Κύπρο Alpha Κύπρου

Η Χριστιάνα Αρτεμίου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους, του οποίους υποδύονται η Χριστίνα Κουφόπαυλου και ο Φώτης Σοφοκλέους, αφήνουν το νησί και έρχονται στην Αθήνα. Η Χριστίνα αν και έχει σπουδάσει γεωπονία, δεν εξασκεί το επάγγελμα και θέλει να επιστρέψει πίσω στην Κύπρο και στην οικογένειά της. Στην πορεία, η εταιρία που δουλεύει ο Φώτης πωλείται και αυτός χάνει τη δουλειά του, με αποτέλεσμα να ψάχνει καινούρια δουλειά. Μια πρόταση από Αγγλία χάνεται αφού αργεί να απαντήσει, κι ενώ προσπαθεί να βρει δικούς του πελάτες για να δουλεύει από το σπίτι, δουλεύει και ως τραγουδιστής σε ταβέρνα για κάποιο διάστημα.

Δείτε το απόσπασμα της ιστορίας τους από το πρώτο επεισόδιο της σειράς παρακάτω:

Τα επεισόδια στην Κύπρο είναι όπως αντιλαμβάνεστε μονταρισμένα με διαφορετικό τρόπο, ώστε να προβάλουν παράλληλα με τις ιστορίες που βλέπουμε εμείς στην Ελλάδα και την ιστορία των Κυπρίων.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως στο WEB TV του Alpha Κύπρου όπου υπάρχει υλικό της σειράς, όπως αντίστοιχα και στον ελληνικό ιστότοπο του σταθμού, τα κυπριακά επεισόδια της Μουρμούρας δεν είναι δυνατό να προβληθούν από την Ελλάδα. Αντ’ αυτού εμφανίζεται στην οθόνη ένα μήνυμα που ενημερώνει πως το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο από τη χώρα μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα