Μουρμούρα: Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τη νέα του παρτενέρ στη σειρά

Διαβάζεται σε 1'
Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Βλαδίμηρος Κυριακίδης papadakispress

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης προχώρησε σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τον 11ο κύκλο της σειράς “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα”.

Στην εκπομπή “Happy Day” βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στην 11η σεζόν της κωμικής σειράς του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και στο μέλλον του “κυρ Ηλία”, χωρίς να έχει πλέον στο πλάι του την “Καίτη” (Κλέλια Ρένεση).

«Εγώ δεν σταμάτησα να νιώθω δημιουργικός στη Μουρμούρα. Από τη μία μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω, από την άλλη δημιουργώ κιόλας και αυτό οφείλεται στο σενάριο, στην αισθητική, στην αμεσότητα, στο χιούμορ και στην αγάπη του κοινού φυσικά», δήλωσε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Ο κυρ-Ηλίας επιστρέφει στο πατρικό του και στη μητέρα του στην Άρτα. Δεν θα συγκατοικήσουμε όμως. Και θα γνωρίσει βέβαια μία καινούργια γυναίκα», αποκάλυψε στη συνέχεια, λέγοντας πως αυτή τη γυναίκα θα ενσαρκώσει η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου.

«Είναι μία δραστήρια επιχειρηματίας, έχει ζώα, είναι πολύ δυναμική. Μου αρέσει, τη φλερτάρω αλλά δεν με θέλει. Αντιστέκεται», πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα