Τηλεθέαση: “Περίπατος” για τη Famagusta και μία έκπληξη στην prime time ζώνη

Διαβάζεται σε 2'
Τηλεόραση
Τηλεόραση ISTOCK

Σάρωσε σε τηλεθέαση η σειρά Famagusta, αφήνοντας αρκετά πίσω τους “ισχυρούς αντιπάλους” της. Τι έκανε το Survivor και τα άλλα προγράμματα. Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης.

Ακόμη μία σκληρή μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν το βράδυ της Κυριακής (11/02) τα προγράμματα της prime time ζώνης, χωρίς να λείπουν οι εκπλήξεις.

Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, η σειρά Famagusta βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης με το κοινό να υποδέχεται με ενθουσιασμό το νέο επεισόδιο. Συγκεκριμένα, η σειρά σημείωσε 17,3% στο δυναμικό κοινό και 23,8% στο γενικό σύνολο.

Την ανατροπή το βράδυ της Κυριακής (03/03) έκανε το παιχνίδι γνώσεων “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος” αφού βρέθηκε στη δεύτερη θέση και πολύ κοντά στη σειρά του MEGA, αφού στο δυναμικό κοινό άγγιξε το 17,2% της τηλεθέασης ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 21,2%.

Δυνατός αντίπαλος και το Survivor, το οποίο σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, όμως βρέθηκε στην τρίτη θέση. Η προσπάθεια της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά τηλεθέασης προσθέτοντας ακόμη ένα επεισόδιο σε εβδομαδιαία βάση, φαίνεται να αποδίδει σιγά σιγά, αφού το επεισόδιο της Κυριακής σημείωσε 13,2% στο δυναμικό κοινό και 16,6% στο γενικό σύνολο.

Και η δραματική σειρά εποχής του MEGAΤο Ναυάγιο” ήταν από τους κερδισμένους στη μάχη της τηλεθέασης της Κυριακής, αφού το νέο επεισόδιο κατάφερε να σημειώσει το 10,4% στο δυναμικό κοινό και ένα 18% στο γενικό σύνολο, περνώντας μπροστά από το Survivor.

Αναλυτικά η τηλεθέαση την Κυριακή (03/03)

Δυναμικό κοινό

Famagusta 17,3%
Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος 17,2%
Survivor 13,2%
Το Ναυάγιο 10,4%
Στα Σύνορα 9,3%
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα 8,5%
Ο Σκαραβαίος 6,8%
Μουσικό Κουτί 3,8%

Γενικό σύνολο

Famagusta 23,8%
Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος 21,2%
Survivor 16,6%
Το Ναυάγιο 18%
Στα Σύνορα 6,5%
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα 8,3%
Ο Σκαραβαίος 7%
Μουσικό Κουτί 6,1%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα