Ελένη Κοκκίδου: Η “Βούλα” επιστρέφει στη “Μουρμούρα” ως φάντασμα

Διαβάζεται σε 2'
kokkidou
Η Ελένη Κοκκίδου στη "Μουρμούρα" [email protected]

Ο αγαπημένος χαρακτήρας της “Βουλίτσας” επιστρέφει στη “Μουρμούρα” και η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου αποκάλυψε όσα θα δούμε προσεχώς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σαν “βόμβα” έπεσε πριν μερικούς μήνες η είδηση πως η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου έπειτα από 10 τηλεοπτικές σεζόν στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα“, αποχαιρετά τον ρόλο της “Βούλας” και τον τηλεοπτικό της σύζυγο “Μηνά”.

Ο χαρακτήρας που υποδύθηκε η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στο τελευταίο επεισόδιο του 10ου κύκλου, με το φινάλε να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό και τον θάνατό της άκρως σουρεαλιστικό, αφού η ίδια πνίγεται, τρώγοντας ψάρι… μουρμούρα.

Στην τελευταία σκηνή της σειράς βλέπουμε τον “Μηνά” να καταρρέει, κλαίγοντας απαρηγόρητος μπροστά από τη φωτογραφία της “Βουλίτσας” του. Ο ίδιος βιώνει την απόλυτη μοναξιά και πηγαίνει στο κρεβάτι τους και χαϊδεύει το άδειο μαξιλάρι, σκορπίζοντας συγκίνηση στους φανατικούς της σειράς, οι οποίοι “αποχαιρέτησαν” με τη σειρά τους τον αγαπημένο χαρακτήρα της σειράς.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ελένη Κοκκίδου στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”, η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από τη “Μουρμούρα”, έπειτα από 10 τηλεοπτικές σεζόν και είχε πει μεταξύ άλλων: “Πάντα ήμουν αναστατωμένη σε σχέση με το τι είναι η ζωή, πώς θα τη ζήσω, γιατί είναι πολύ δύσκολο πράγμα να ζήσεις τη ζωή. Γι’ αυτό και τελειώνω, κάνω κύκλους. Έκλεισα έναν κύκλο 10 χρονών στο ‘Μην αρχίζει τη μουρμούρα’, θέλω να δω άλλα πράγματα, θέλω να δώσω στον εαυτό μου την δυνατότητα να ξεκουραστεί. Μπαίνω πλέον στην ιστορία των τραγικών μεγάλων ρόλων. Θέλει μια αφοσίωση αυτό“.

Όμως φαίνεται πως πάντα υπάρχει λόγος να επιστρέφει κανείς και η Ελένη Κοκκίδου αποτελεί και πάλι μέρος της τηλεοπτικής σειράς, με έναν διαφορετικό τρόπο.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του “Πάμε Δανάη!” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή της ως… φάντασμα σε κάποια επεισόδια της “Μουρμούρας”, αφού όπως είπε, έχει έγνοια τον σύζυγό της, ο οποίος είναι μόνος και πενθεί, λέγοντάς του πως θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως συγκινείται κάθε φορά που πηγαίνει στα γυρίσματα, έχοντας τα καλύτερα συναισθήματα για τους συνεργάτες της, που αποκάλεσε “οικογένεια”.

Οι δηλώσεις της Ελένης Κοκκίδου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα