Σκοτάδι και φως: Το νέο τρέιλερ του “Cloak and Dagger” είναι εδώ

Σκοτάδι και φως: Το νέο τρέιλερ του “Cloak and Dagger” είναι εδώ

Μια αρκετά διαφορετική ιστορία δύο έφηβων ηρώων έρχεται να προστεθεί στο Marvel Cinematic Universe

Η Marvel , η οποία δρέπει τις δάφνες της για το Avengers: Infinity War ετοιμάζει ακόμα μια σειρά για την τηλεόραση, η οποία ακούει στο όνομα “Cloak and Dagger” και είναι αρκετά διαφορετική από όσες προηγήθηκαν στο Marvel Cinematic Universe (MCU).

Μεγάλη μερίδα του κοινού, φυσικά, δεν είναι και πάρα πολύ γνώριμη με τους ήρωες του κόμικ “Cloak and Dagger” παρόλο που έχουν κάνει το ντεμπούτο τους από το 1982…

O Tyrone Johnson είναι ο Cloak (Μανδύας), τον οποίο θα υποδύεται ο Aubrey Joseph. Ο Cloak μπορεί να γίνεται άυλος και να τηλεμεταφέρεται, χάρη σε σύνδεσή του με τη μυστηριώδη σκοτεινή ενέργεια Darkforce. Η Darkforce είναι ένα είδος ενέργειας που λειτουργεί επίσης και ως ένα είδος παράλληλης διάστασης, με αποτέλεσμα ο Cloak να μπορεί να “εξορίσει” σε αυτήν τους εχθρούς του.

Η Tandy Bowen είναι η Dagger (Ξίφος), την οποία θα υποδύεται η Olivia Holt. Η Dagger έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί μικρά “στιλέτα φωτός”, τα οποία δεν εκτοξεύει απλά προς μία κατεύθυνση, αλλά τα καθοδηγεί όπου επιθυμεί. Αυτά τα στιλέτα έχουν τη δυνατότητα τόσο να “στραγγίζουν” τους εχθρούς της από τη ζωτικότητά τους, όσο και να θεραπεύουν από εθισμούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα