Τηλεθέαση: Τι παρακολουθήσαμε περισσότερο ανήμερα τα Χριστούγεννα

Τηλεθέαση: Τι παρακολουθήσαμε περισσότερο ανήμερα τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα ήταν και πάνε, με την τηλεόραση να αρκείται για μια ακόμη φορά σε αμέτρητες επαναλήψεις

Τα τελευταία χρόνια, ίσως και δεκαετίες, οι ημέρες των γιορτών αποτελούν περίοδο παύσης για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Γεμίζουν το πρόγραμμα με επαναλήψεις, προβάλουν και μια, δυο κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες και έξω από την πόρτα. Σε αυτό το πλαίσιο και η φετινή γιορτινή ημέρα. Τι παρακολουθήσαμε όμως περισσότερα ανήμερα των Χριστουγέννων;

Όπως θα δείτε στον πίνακα της Nielsen, την τιμητική τους είχαν οι τηλεοπτικές σειράς “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα” και “Το Σόι σου”. Για την ακρίβεια στις τέσσερις πρώτες θέσεις βρέθηκαν οι δύο σειρές, το δελτίο ειδήσεων του Alpha και η ελληνική ταινία “Το Κοροϊδάκι της Πριγκιπέσσας” που προέβαλε το STAR.

Παρά το γιορτινό  κλίμα, τις θέσεις 5 και 6 κατέλαβαν τα δελτία του ΑΝΤ1 και του ΣΚΑΙ, ενώ ακολούθησε το τηλεπαιχνίδι του STAR, Money Drop. Για την ιστορία, η τηλεθέαση 15,5% για το παιχνίδι που παρουσιάζει η Βίκυ Σταυροπούλου πρέπει να είναι η υψηλότερη όλων των εποχών.

Τη δεκάδα κλείνει μια ακόμη ταινία, αυτή τη φορά το Love Actually και πάλι από τον Alpha, οι μεσημεριανές ειδήσεις του ΑΝΤ1 και το “Στην Υγειάς μας” σε επανάληψη. Το τελευταίο, κατέγραψε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά παρά το γεγονός πως προβλήθηκε στις 2.00 τα ξημερώματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα