Ξεσπά η Αθηνά του Power of Love: Δέχομαι πόλεμο στα social media

Ξεσπά η Αθηνά του Power of Love: Δέχομαι πόλεμο στα social media

H 19χρονη παίκτρια φαίνεται ότι έχει καταφέρει με τη συμπεριφορά της στο ριάλιτι γνωριμιών να δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια από χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης

Η 19χρονη παίκτρια του ριάλιτι γνωριμιών “Powe of Love” Αθηνά Χρυσαντίδου μίλησε ανοιχτά λίγο πριν το gala της Παρασκευής για τη σχέση της με τον έξω κόσμο και τα σχόλια που δέχεται από χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Μπακοδήμου της ανακοίνωσε πως εκείνη είναι πιο αγαπητή παίκτρια από το σπίτι των κοριτσιών για αυτήν την εβδομάδα, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο, είπε πως δεν το περίμενε καθώς όπως αποκάλυψε έχει δεχτεί μεγάλο “πόλεμο”.

«Δεν το περίμενα αλήθεια γιατί έχω (δεχθεί) έναν “πόλεμο” πάνω κάτω. Είναι και μερικοί πάρα πολύ θετικοί και άλλοι (αρνητικοί). Έναν “πόλεμο” έξω (στα social media). Απλά μερικές φορές πιστεύω μήπως κάνω κάτι λάθος αλλά έτσι είναι ο εαυτός μου, αυτό προσπαθώ να βγάλω: Εμένα, την Αθηνά» επεσήμανε η 19χρονη παίκτρια.

Κατά το ξέσπασμα της Αθηνάς, ο Δώρος Παναγίδης την πήρε αγκαλιά. «Απλά υπάρχουν κάποια πρόσωπα που το κοινό αγαπάει να μισεί» της είπε για να την παρηγορήσει η Μαρία Μπακοδήμου.

Το σχετικό απόσπασμα στο ‘46.21:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα