Οι Χρυσαυγίτες ετοιμάζονται για την επίσκεψη Τσίπρα

Οι Χρυσαυγίτες ετοιμάζονται για την επίσκεψη Τσίπρα
Αφγανοί πρόσφυγες, στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη πραγματοποίησαν πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον εγκλωβισμό τους στο νησί, αλλά και για τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στο κέντρο υποδοχής της Μόριας Eurokinissi

Ραντεβού στην πλατεία Σαπφούς δίνουν οι ακροδεξιοί που πρωταγωνίστησαν στα πρόσφατα επεισόδια με τους πρόσφυγες.

Ραντεβού στην πλατεία Σαπφούς για τις 2 και 3 Μαΐου, διάστημα που θα βρεθεί στην Μυτιλήνη για το διήμερο αναπτυξιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, δίνουν οι ακροδεξιοί που πρωταγωνίστησαν στα πρόσφατα επεισόδια με τους πρόσφυγες.

Ήδη στα χέρια των αρμόδιων αρχών βρίσκονται και ηλεκτρονικά μηνύματα, μέσω των οποίων οι ακροδεξιοί μετά τις επιθέσεις στους πρόσφυγες και μετανάστες στην πλατεία Σαπφούς, ορίζουν νέο ραντεβού, για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί. «Η 1η αγωνιστική ολοκληρώθηκε χθες» αναφέρει χαρακτηριστικά ένα από αυτά τα μηνύματα. «Κερδάνε οι φασίστες 1-0. Η 2η αγωνιστική έχει οριστεί για 2 Μαΐου, με προσκεκλημένο τον Αλέξη»!

Η ΕΛΑΣ, πάντως, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επίσκεψη του πρωθυπουργού, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Αύριο οι συλλήψεις;

Όπως, άλλωστε, μετέδωσαν τα «Παιχνίδια Εξουσίας» το πρωί της Πέμπτης, ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛΑΣ οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων εναντίον των προσφύγων στην πλατεία Σαπφούς. Κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις και ανάμεσά τους φέρεται να είναι και συνεργάτης πρώην κορυφαίου στελέχους της ΝΔ στο νησί. Οι συλλήψεις αναμένεται να γίνουν αύριο, εφόσον καθυστερήσουν για λίγο σήμερα τα σχετικά εντάλματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα