Δέκα δωρεάν υπηρεσίες αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο

Δέκα δωρεάν υπηρεσίες αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο
fortunegreece

Δέκα τρόποι για να περάσετε πιο ευχάριστα το χρόνο της αναμονή σας στο αεροδρόμιο.

Η πλοήγηση στο αεροδρόμιο δεν χρειάζεται να είναι αγχωτική ή βαρετή. Είτε έχετε να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη αναμονή, καθυστέρηση πτήσης είτε φτάσατε νωρίτερα, υπάρχουν πολλές δωρεάν και απροσδόκητες ανέσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν την επόμενή σας πτήση, ανάλογα με το σημείο όπου αναχωρείτε.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες υπηρεσίες που θα βρείτε στα αεροδρόμια σε ολόκληρο τον κόσμο, από ταινίες και παιχνίδια, μέχρι μασάζ και περιηγήσεις στην πόλη:

ΤΑΙΝΙΕΣ

fortunegreece

 

Αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο διαθέτουν κινηματογραφικές αίθουσες όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες. Το αεροδρόμιο του Πόρτλαντ, για παράδειγμα, φιλοξενεί ένα υποκατάστημα του ιστορικού θεάτρου Hollywood της πόλης, όπου μπορείτε να δείτε μουσικά βίντεο, κινούμενα σχέδια, ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ σε ένα χώρο εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1920. Επιπλέον, το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης φιλοξενεί δύο θέατρα, τα οποία είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο, ενώ θα βρείτε δωρεάν ταινίες και σε διάφορες γλώσσες στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης στη Γερμανία.

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

fortunegreece

 

Ορισμένα αεροδρόμια σας δίνουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις πόλεις εάν έχετε μπροστά σας μία μακρά παραμονή. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, τα γραφεία πληροφοριών του Salt Lake International Airport προσφέρουν δωρεάν περιήγηση στο Salt Lake City. Επιπλέον, το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης προσφέρει περιηγήσεις στην πόλη, μία που επικεντρώνεται στην αρχιτεκτονική και μια άλλη σε αξιοθέατα της πόλης, σε εκείνους που έχουν μπροστά τους το λιγότερο πέντε ώρες αναμονής, ενώ ο Διεθνής Αερολιμένας Incheon στη Σεούλ επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κάνουν περιηγήσεις μιας έως πέντε ωρών σε φημισμένους ναούς, γέφυρες, χωριά, παλάτια και αγορές σε όλη την πρωτεύουσα.

ΚΡΥΦΕΣ «ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ»

fortunegreece

 

Εκτός από τις περιηγήσεις στην πόλη, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να περιηγηθούν στα «παρασκήνια» των αεροδρομίων προκειμένου να δουν από «πρώτο χέρι» πώς λειτουργούν τα αεροδρόμια. Οι περιηγήσεις στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο διεξάγονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Καναδά, το Διεθνές Αεροδρόμιο Toronto Pearson, προσφέρει επίσης δωρεάν περιηγήσεις που δίνουν τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να μάθουν πώς μεταφέρονται οι αποσκευές από και προς τα αεροσκάφη, καθώς και να μπουν μέσα στον πύργο ελέγχου.

Διαβάστε τη συνέχεια της λίστας στο FORTUNE GREECE

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα