Μποξέρ ‘έσπασε στο ξύλο’ άνδρα που τον παρενοχλούσε στο facebook

Μποξέρ ‘έσπασε στο ξύλο’ άνδρα που τον παρενοχλούσε στο facebook

O Yusaf Mack που έχει δηλώσει δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος, ξυλοκόπησε άνδρα που όπως ισχυρίζεται τον παρενοχλούσε μέσα από τα social media

Αμερικανός παλαιστής ξυλοκόπησε άνδρα που όπως ισχυρίζεται τον παρενοχλούσε διαρκώς με αναρτήσεις του στα social media. O Yusaf Mack έχει μιλήσει ανοικτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, δηλώνοντας ομοφυλόφιλος και ισχυρίστηκε πως δέχτηκε υποτιμητικά σχόλια αναφορικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Το περιστατικό συνέβη σε μπαρμπέρικο στη Φιλαδέλφεια και διέρρευσε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο με τον παλαιστή να γρονθοκοπεί έναν άνδρα. Μάλιστα ο Mack δείχνει αμετανόητος και δηλώνει πως ο άνδρας πήρε αυτό που του άξιζε. Το TMZ επιχείρησε να επικοινωνήσει με το θύμα της επίθεσης που όμως αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Λίγο αργότερα ωστόσο, εξακολούθησε τις προσβλητικές αναφορές λέγοντας: “Καλύτερα να έχω ένα βίντεο με κάποιον που με σπάει στο ξύλο, από ένα βίντεο όπου φαίνομαι να παίρνω (παραφράζουμε) να κάνω σεξ με έναν άλλο άνδρα”. Επίσης, στο ίδιο ποστ στο facebook σημειώνει πως θα πάρει εκδίκηση από τον μποξέρ.

ΠΗΓΗ TMZ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα