Κερατσίνι: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του 43χρονου – Βρέθηκε νεκρός
Διαβάζεται σε 2'
Νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του βρέθηκε ο 43χρονος άνδρας που αγνοούνταν εδώ και τρεις ημέρες στο Κερατσίνι. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.
- 01 Μαΐου 2025 15:30
Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση του 43χρονου άνδρα στο Κερατσίνι ο οποίος αγνοούνταν εδώ και τρεις μέρες, για τον οποίον, μάλιστα, είχε εκδοθεί και Silver Alert, από τη Γραμμή Ζωής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του, το μεσημέρι της Πέμπτης (1/05).
Τα ίχνη του 43χρονου χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (28/4) όταν έφυγε από το σπίτι του στο Κερατσίνι, προκειμένου να μεταβεί στο χώρο της εργασίας του στον Ταύρο.
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο 43χρονος δεν πήγε ποτέ στην δουλειά του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δύο περίπου μήνες ο 43χρονος είχε υποστεί ρήξη ώμου κι οι γιατροί που τον εξέτασαν, έκριναν αναγκαία πλέον την αντιμετώπιση του προβλήματος της υγείας του με χειρουργική επέμβαση.
Έτσι, μετά το ραντεβού που είχε με το γιατρό, όπου είχε πάει μαζί με τον πεθερό του, ο 43χρονος ξεκίνησε για να πάει στη δουλειά του.
Οι ώρες περνούσαν, με τον 43χρονο να μην επιστρέφει, ενώ κάποια στιγμή είχε στείλει κι ένα μήνυμα στη σύζυγό του, στο οποίο έγραφε ότι αγαπά πολύ την ίδια και το παιδί τους.