Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ έρχεται στο SNL και παρωδεί την Κάρι του “Sex and the City”

Διαβάζεται σε 2'
H Σαμπρίνα Κάρπεντερ κάνει το ντεμπούτο της στο SNL
H Σαμπρίνα Κάρπεντερ κάνει το ντεμπούτο της στο SNL Caption / SNL

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ θα φιλοξενήσει για πρώτη της φορά το θρυλικό κωμικό σόου της Αμερικής και για το σχετικό τρέιλερ επέλεξε να κάνει μια παρωδία του “Sex and the City”.

«Η Νέα Υόρκη είναι ένα μεγάλο μήλο και θα πάρω την μπουκιά μου». Για όσους δεν αναγνωρίζουν τη φράση, πρόκεται για ατάκα της Κάρι Μπράντσο από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Sex and the City”, η οποία πλέον αξιοποιήθηκε και από τη δημοφιλή τραγουδίστρια Σαμπρίνα Κάρπεντερ για να κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο Saturday Night Live (SNL).

Ναι, η ερμηνεύτρια που έγινε διεθνώς γνωστή για το τραγούδι της “Espresso” (καθώς και για τις ιδιαίτερες live ερμηνείες της με σήμα κατατεθέν την πετσέτα) θα φιλοξενήσει για πρώτη της φορά το θρυλικό κωμικό σόου της Αμερικής και για το σχετικό τρέιλερ επέλεξε να κάνει μια παρωδία του “Sex and the City”.

Οι “τίτλοι” πέφτουν με ένα δυο χαρακτηριστικά πλάνα ουρανοξυστών της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια η Κάρπεντερ, σαν άλλη Μπράντσο, βγαίνει από ένα ασανσέρ, έχοντας τα χαρακτηριστικά σγουρά μαλλιά της Κάρι κι ένα ανάλογο outift και χαιρετά τα άλλα μέλη του καστ. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει τον  Μαρσέλο, τον οποίο χαρακτηρίζει ως “Mr. Big”. Του χαμογελά και του αφήνει ένα ποτήρι Cosmopolitan που ως δια μαγείας βρέθηκε στο χέρι της.

Στη συνέχεια κάθεται στο γραφείο και γράφει με πάθος στο λάπτοπ τις σκέψεις της, σαν να ετοιμάζει το νέο κομμάτι για την προσωπική της στήλη.

Μόνο που το λάπτοπ είναι σβηστό…

Δείτε το τρέιλερ με το ντεμπούτο της Κάρπεντερ στο SNL:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα