Κουτσούμπας: Οι αγρότες ανοίγουν δρόμους για να δυναμώσει ο αγώνας για το δίκιο
Διαβάζεται σε 2'
Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για τις αγροτικές κινητοποιήσεις και το περιστατικό με τους συγγενείς θυμάτων των Τεμπών.
- 19 Δεκεμβρίου 2025 13:50
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχολιάζοντας την στάση των αγροτών απέναντι στους συγγενείς θυμάτων των Τεμπών οι οποίοι πέρασαν σήμερα από τα μπλόκα για να φτάσουν στην Λάρισα, όπου πραγματοποιείται η δίκη για το βιντεοληπτικό υλικό.
Όπως έκαναν γνωστό συγγενείς και δικηγόροι, οι αγρότες άνοιξαν τους δρόμους για να μεταβούν ανεμπόδιστα στο δικαστήριο.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Οι αγρότες, όχι μόνο δεν “ταλαιπωρούν την κοινωνία”, όπως συνεχίζει προκλητικά η κυβέρνηση να ισχυρίζεται, αλλά “ανοίγουν δρόμους” για να δυναμώσει ο αγώνας για το δίκιο και την επιβίωση όλου του λαού. Γι’ αυτό άλλωστε και έχουν τη στήριξη της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας, κόντρα στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις.
Αυτό απέδειξαν οι βιοπαλαιστές αγρότες έμπρακτα με τη στάση και την αλληλεγγύη τους στον αγώνα που δίνουν οι συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών για τη δική τους δικαίωση.
Σε τελική ανάλυση, ο αντίπαλος είναι κοινός, είναι η πολιτική του κέρδους, το εχθρικό σημερινό κράτος, η σάπια ΕΕ, που θυσιάζει τις ανάγκες των πολλών για τα συμφέροντα των λίγων».