ΜΚΟ “Παιδική Χαρά”: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος των δύο βασικών κατηγορουμένων
Διαβάζεται σε 1'
Ο δικηγόρος Κώστας Τσάκος αποχώρησε από την υπεράσπιση των δύο βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση της ΜΚΟ “Παιδική Χαρά”, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.
- 06 Νοεμβρίου 2026 16:29
Ο δικηγόρος Κώστας Τσάκος αποχώρησε από την υπεράσπιση των δύο βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση της ΜΚΟ, “Παιδική Χαρά”.
Σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι δεν εκπροσωπεί πλέον τον ιδρυτή της ΜΚΟ, ο οποίος είναι ο πρώτος κατηγορούμενος, ούτε την (πρώην) σύντροφό του, δεύτερη κατηγορούμενη στην ίδια υπόθεση.
Όπως διευκρίνισε, η συνεργασία του με τους δύο κατηγορουμένους έληξε μετά τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή. Την διακοπή προκάλεσε, σύμφωνα με τον ίδιο, μια διαφωνία για τη χάραξη της περαιτέρω υπερασπιστικής γραμμής, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο αυτή θα εκφραζόταν δημόσια.