UEFA: “Χρόνια πολλά” στην Ελλάδα με άρωμα Εθνικής
Διαβάζεται σε 1'
Η UEFA ευχήθηκε για την 25η Μαρτίου με ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες των Καραγκούνη, Φορτούνη, της Εθνικής Γυναικών και του “Γαλανόλευκου Φάρου”.
- 25 Μαρτίου 2026 14:20
Η Ελλάδα γιορτάζει τη συμπλήρωση 205 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, με την UEFA να εύχεται χρόνια πολλά στη χώρα μας.
Η Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών προχώρησε σε μία ανάρτηση, στην οποία υπάρχουν τέσσερις φωτογραφίες.
Όπως γράφει το SPORT24, η πρώτη έχει σε πρώτο πλάνο τον Γιώργο Καραγκούνη να σηκώνει το τρόπαιο του Euro 2004. Η δεύτερη έχει παίκτριες της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών.
Η τρίτη τον ιστορικό Γαλανόλευκο Φάρο και η τέταρτη τον αρχηγό του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του Conference League το 2024, Κώστα Φορτούνη.