Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ερωτευμένοι στη Ρώμη – Τα στιγμιότυπα που “φωνάζουν”… “solo amore”

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ερωτευμένοι στη Ρώμη – Τα στιγμιότυπα που “φωνάζουν”… “solo amore”
Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή papadakispress

Στιγμές από τη ρομαντική απόδρασή τους στη Ρώμη μοιράστηκαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στους λογαριασμούς τους στο Instagram

Τον απόλυτο έρωτα ζουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι βρέθηκαν για λίγες ημέρες στη Ρώμη και με τις αναρτήσεις τους έκαναν το Instagram να “λιώσει”.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός διανύουν την ομορφότερη περίοδο στην προσωπική τους ζωή και δεν διστάζουν πλέον να μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους, με τη Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για εκείνον να δηλώνει πως τής δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και πως ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν ο άνθρωπος που έριξε όλες τις άμυνές της.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψαν σε έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς, τη Ρώμη και οι δυο τους μοιράστηκαν μερικά τρυφερά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζονται οι δυο τους να ανταλλάζουν ένα τρυφερό φιλί, ενώ μέσω instagram story ανάρτησε την ίδια φωτογραφία γράφοντας “amore… solo amore“.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης Instagram@desp1navandi

Με τη σειρά του ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε μέσω του λογαριασμού του ένα στιγμιότυπο στο οποίο η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην αγκαλιά του, ενώ εκείνος της δίνει ένα τρυφερό φιλί στην πλάτη.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης [email protected]

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα