Δέσποινα Βανδή: “Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή”

Δέσποινα Βανδή: “Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή”
Δέσποινα Βανδή glomex

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη σειρά "Αυτή η Νύχτα μένει" αλλά και την επιθυμία της να συμμετάσχει σε παράσταση την οποία θα σκηνοθετούσε ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή πήρε την απόφαση και μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή, τον έρωτα αλλά και τη σχέση της με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε πως ο έρωτάς της με τον ηθοποιό ήταν κεραυνοβόλος και πως ήρθε στη ζωή της ξαφνικά, προσπαθώντας να μεταφέρει στην Κατερίνα Καινούργιου όσα αισθάνεται στην ακόλουθη πρόταση: “ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Είναι πιο ουσιαστικός διότι εσύ έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο που ήξερα ακριβώς τι θέλω, είναι ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις νερό στο κρασί σου εύκολα, δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Οπότε όταν σου προκύπτει αυτό και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό έχει και άλλη ένταση. Αισθάνομαι ότι μού δόθηκε μία δεύτερη ευκαρία στη ζωή“.

Μιλώντας για τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε πως ο ίδιος “έριξε” όλες τις άμυνές της και ήταν ο άνθρωπος που όπως είπε, “ήρθε, με έπιασε από το χέρι και μου είπε ‘τώρα, θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί'”. Στην ερώτηση για το τι ήταν αυτό που ερωτεύτηκε σε εκείνον, η Δέσποινα Βανδή απάντησε πως είναι η αλήθεια του, η ευγένειά του και η δύναμη της ψυχής του.

Η ίδια διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να συμμετέχει στη νέα σειρά του Alpha “Αυτή η Νύχτα μένει”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης ενώ σε ερώτηση για το αν θα έλεγε “ναι” σε μία θεατρική πρόταση με συμπρωταγωνιστή της τον σύντροφό της, η ίδια απάντησε: “Αν ο Βασίλης μου έλεγε ότι αυτό πρέπει να το κάνουμε κάποια στιγμή πολύ αργότερα, μπορεί και να το έκανα […] Θα ‘θελα να κάνω σίγουρα μία παράσταση, παίζει δεν παίζει εκείνος, που θα με σκηνοθετούσε ο Βασίλης. Θα το ήθελα πάρα πολύ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα