Bad Bunny: H sold out συναυλία του στο Μιλάνο ακυρώθηκε λόγω χαλαζόπτωσης
Διαβάζεται σε 1'
Απογοήτευση για χιλιάδες θαυμαστές του Bad Bunny, καθώς η sold out συναυλία του στο Μιλάνο διακόπηκε λόγω σφοδρής χαλαζόπτωσης – Βίντεο.
- 19 Ιουλίου 2026 17:46
Συναυλία του Πορτορικανού σταρ, Bad Bunny, στην Ιταλία, το βράδυ του Σαββάτου (18/07) διακόπηκε και στη συνέχεια ακυρώθηκε λόγω σφοδρής χαλαζόπτωσης, με τους διοργανωτές πάντως να ξεκαθαρίζουν ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα αποζημιωθούν.
Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν μεγάλους χαλαζόκοκκους να χτυπούν τον κόσμο στη sold-out εμφάνιση, η οποία σημαδεύτηκε επίσης από ισχυρούς ανέμους και καταρρακτώδη βροχή, λίγο μετά την έναρξη του σόου του σταρ στο Ιπποδρόμιο Snai La Maura του Μιλάνου.
«Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, συμπεριλαμβανομένων καταιγίδων και χαλαζόπτωσης, η συναυλία του Bad Bunny που ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου στο Ιπποδρόμιο Snai La Maura στο Μιλάνο διακόπηκε και ο χώρος εκκενώθηκε με ασφάλεια», ανακοίνωσε την Κυριακή στην ιστοσελίδα της η εταιρεία έκδοσης εισιτηρίων Live Nation.
“Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων“, πρόσθεσε η εταιρεία.