Βρετανία: Νεαρή καταδίωξε απαγωγέα και έσωσε το θύμα

Βρετανία: Νεαρή καταδίωξε απαγωγέα και έσωσε το θύμα
H ηρωίδα Ashanti Instagram shansdeya

Ο ηρωισμός μια νεαρής κοπέλας στο Λονδίνο έσωσε κορίτσι από απόπειρα απαγωγής. Το σοκαριστικό βίντεο.

Η γενναιότητα μιας νεαρής κοπέλας από το Λονδίνο βοήθησε ώστε να σωθεί ένα κορίτσι σε προσπάθεια άνδρα να την απαγάγει.

Καθώς η ηρωίδα Ashanti, περπατούσε με την μικρή της αδερφή, Zian, παρατήρησαν ότι κάτι δεν πάει καλά στην κατοικημένη περιοχή του Mitcham στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, όταν είδαν έναν άνδρα να περπατά ύποπτα κρατώντας από το χέρι ένα κορίτσι.

Οι δύο αδερφές ακολούθησαν τον άντρα, φωνάζοντάς του, μέχρι που άφησε τελικά το νεαρό κορίτσι να φύγει. Αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε έναν άνθρωπο με το όνομα Kadian Nelson στο κοντινό Tooting, ο οποίος ήταν ο απαγωγέας.

Η αστυνομία βρήκε τον άνδρα μετά το βίντεο που τραβήχτηκε από την Ashanti, το οποίο ανάρτησε στο διαδίκτυο. Το βίντεο δείχνει ότι ο απαγωγέας περπατά με το κοριτσάκι, ενώ είχε το χέρι του ήταν στο στόμα της.

Στο βίντεο, η Ashanti ζητά να την αφήσει και τον ρωτάει “τι κάνει μαζί της.” Ο άντρας τότε της απαντά ότι πρόκειται για την αδερφή του, ενώ συνεχίζει να περπατά ύποπτα.

Η Ashanti δεν πίστεψε τον άνδρα και συνέχισε να τον ακολουθεί. Κάτι τέτοιο έβαλε τη ζωή της σε κίνδυνο, αλλά δεν θα τον άφηνε να φύγει με το κορίτσι, δήλωσε η ίδια. Όταν η Ashanti τον πλησίασε τελικά, ο άντρας άφησε το κορίτσι. Το θύμα είχε τρομοκρατηθεί, λέγοντας στην Ashanti, “Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

Πλάνα ασφαλείας που ελήφθησαν στην περιοχή δείχνουν ότι ο άντρας άρπαξε με τη βία το κοριτσάκι. Σύμφωνα με το upworthy, αφού το βίντεο έγινε viral, μια ομάδα ανθρώπων έψαξε στη γειτονιά για τον άνδρα και τελικά έφτασε στο σπίτι του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα