Μαρίνα Φλοίσβου: Νεκρός 36χρονος – Ήταν μέλος πληρώματος σκάφους

Μαρίνα Φλοίσβου: Νεκρός 36χρονος – Ήταν μέλος πληρώματος σκάφους
ΕΚΑΒ και Αστυνομία Odysseas Chloridis / SOOC

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 36χρονος αλλοδαπός στη Μαρίνα Φλοίσβου. Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, βραδινές ώρες την Παρασκευή (08/07), 36χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος σκάφους σημαίας Μάλτας, στην προβλήτα F της μαρίνας Φλοίσβου.

Στο σημείο προσήλθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα